Instagram Ad Etiketini Kullanarak Nasıl Takipçi Arttırılır?

Instagram isim etiketi yakın zamanda sunulan bir özelliktir. Bu özellik, aslında bizim takip etmek istediğimiz kişilerin isimlerini, kullanıcı adlarını tek tek yazarak onları bulmaya çalışmak yerine QR kod gibi name Tag’i (isim etiketini) okutarak insanları bulmamızı sağlıyor. Peki, ad tag i ya da diğer bir adı ile isim etiketini Instagram’da takipçi arttırmaya nasıl yardımcı olabilir? Instagram name tag kullanılarak nasıl takipçi kazanılır? Sizin için araştırdık.

Instagram ad etiketini kullanarak takipçi arttırma

Bu günlerde olması gereken yer Instagram’dır ve bir zamanlar birinin dediği gibi, paylaşım önemlidir. Düğün olur, nişan olur, doğum günü ya da herhangi bir partı, paylaşmadan olmaz.İşte insanların sizi takip etmesini kolaylaştırmanın yolu.

Instagramda takipçi arttırmanın ve yeni takipçiler kazanmanın ilk kuralı erişilebilir, kolay bulunabilir olmaktır. Öncelikle insanların sizin varlığınızdan haberi olması lazım. Bu da nasıl olur, başkalarının sizi bol bol mentionlaması (bahsetmesi), etiketlemesi ile ya da bazı gazetelerde, dergilerde, popüler bloglarda sizden bahsedilmesi ile olur. Diyelim ki buralarda insanlar sizi buldu ancak sadece adınız yazıyor. Instagram’da aynı isimde onlarca kişi olabilir. Arama sonuçlarında kişiler sizi bulmak için dakikalarca zaman harcamaz. Unutmayın, zaman hızlı tüketim zamanı! Bir şey ne kadar hızlı, kolay ve erişilebilir o kadar popüler!

Instagram Ad Etiketi ile Takipçi Arttırma - Crovu
Instagram Ad Etiketi ile Takipçi Arttırma – Crovu

Instagram ad etiketi nedir?

Henüz bilmiyor olabilirsiniz, ancak Instagram profilinizde bir Ad Etiketi var. Eğer bunu ilk hali ile beğenmiyorsanız, onu da özelleştirebilirsiniz. Ad etiketinizi nasıl özelleştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi almak için linke tıklayın! Buradaki fikir, isim etiketinizi – özellikle de resim formundaki bir QR kodunu – paylaşmanız  ve ardından başkalarının profilinize erişmek için ya da sizi takip etmeleri için Instagram’a bağlamanızdır.

Ad etiketinin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını, nasıl özelleştirildiğini bildiğimize göre şimdi gelelim ad etiketi ile yeni takipçi kazanmaya. Takipçi kasma olarak da adlandırabileceğiniz bu yöntem ile onlarca follower kazanabileceğinizi garanti ediyoruz!

Instagram Ad Etiketi Nasıl Paylaşılır?

  • Instagram uygulamasını açın ve “Profil” düğmesine dokunun.
  • Sonra, kenar çubuğunu genişletmek için sağ üst köşedeki hamburger düğmesine dokunun.
  • Daha sonra göreceğiniz seçenekler, bir işletme hesabınız veya özel Instagram hesabınız olup olmamasına bağlı olarak değişir ve ekran görüntüleri birbirinden farklı olabilir. Ne olursa olsun, devam etmek için “İsim Etiketi” ne dokunun.
  • Bir sonraki ekran, Ad Etiketinizin tam sayfa görüntüsüdür ve altında başka birinin taraması için bir seçenek vardır. Ekranınızın üstündeki düğmeye dokunarak İsim Etiketinizi düzenleyebilirsiniz, ancak en önemli şey onu oradan çıkarmaktır. Paylaşmak için paylaşım düğmesine dokunun.

Bu noktadan itibaren, süreç herhangi bir diğer içeriği paylaşmakla aynıdır. Mesajlar, Twitter veya başka bir uygulama olsun, kullanmak ve ilerlemek istediğiniz uygulamaya dokunun. Buralarda mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşmak için bol bol ad etiketinizi paylaşın. Bu ad etiketini gören herhangi biri etiketi okutarak hesabınıza gelir ve beğenirse takip eder.

Unutmayın ki erişiminiz ne kadar yüksek olursa takipçi kazanma potansiyeliniz de o kadar artar.

Instagram Ad etiketlerimi nerelerde paylaşabilirim?

Herhangi bir Blog’ta, kendi blogunuz varsa blog yazınızın sonunda, Twitter’da, Facebook’ta paylaşabilirsiniz. Ad etiketlerinizi kendinizin bir reklamı gibi düşünün. Başkaları sizin ad etiketinizi paylaştığı zaman da rahatlıkla size erişim sağlanabilir. Bu nedenle sizin arkadaşlarınızda, eşiniz ve dostunuzdan etiket paylaşımı yapmasını rica edebilirsiniz.

Instagram ade etiketleri paylaşımı sizin potansiyel takipçilerinize ulaşmanızı sağlar. Eğer sonradan hatırlanmak isterseniz kendinize özel, diğerlerinden farklı ve hatırlanabilir bir ad etiketi tasarımı yapmanız gerektiğini unutmayın.

Ad Etiketini Nasıl Düzenlenir, Değiştirilir ve özelleştirilir?

Ad Etiketiniz görünür durumdayken, üç farklı etiket türünden birini seçebilirsiniz: Selfie, Emoji veya Color yani renk.  Alternatifleri görmek ve size en uygun olanı seçebilmek için ekranın üstündeki düğmeye dokunun.

Emoji veya Renkli’yi seçerseniz, Ad Etiketinizin arka planına dokunmak, kullanılacak yeni bir Emoji veya renk seçmenize izin verir. Selfie daha çok sizin tarzınızsa, kendinizin fotoğrafını çekmeniz istenecek ve sonunda etiketinizin arka planı olacak bir çıkartmaya dönüştürülecektir. Yine, bu arka plana dokunmak, güneş gözlükleri, bıyık ve daha fazlası olmak üzere yeni selfie fotoğrafınız için çeşitli aksesuar imkanları sunacaktır. Yani selfinizi bıyıklı, gözlüklü, şapkalı ya da farklı şekilerde çekebilirsiniz. Sonrasında da ad etiketinizin arka planında kullanabilirsiniz.  Klasik instagram filtrelerinin büyük bir kısmını bu selfilerde kullanabilirsiniz.

Instagram ad etiketi kaldırma

Instagram ad etiketi nasıl kaldırılır sorusunun cevabı etiketi nereden kaldırmak istediğinize göre değişir. Instagramda ad etiketinizi kullanmak istemiyorsanız hiç bu etiketi oluşturmayabilirsiniz. Instagram ad etikini kaldırmak için paylaştığınız alanlardan silmeniz gerekir. Bunun dışında ad etiketinizi oluşturmadığınız ve insanlarla paylaşmadığınız sürece sorun yok demektir.

Instagram ad etiketi nasıl yapılır?

Instagram uygulamasına girdiğinizde profilinizde sağ üstteki alt alta üç çizgiye dokumanız yeterli. Burada açılan ekranda nametag ya da ad etiketi seçeneği de karşınıza çıkar. Yapmanız gereken tek şey buna dokunarak verilen talimatları uygulamak. Instagramın en önemli özelliği tüm işlemlerin inanılmaz kolay bir şekilde yapılabiliyor olmasıdır.

Ad etiketine dokunduğunuz anda size kullanıcı adınızla beraber otomatik bir arka plan gelir. Burada da yukarıda anlattığımız gibi değişiklikler ve güncellemeler yapabilir, ad etiketinizi kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda başkalarının ad etiketlerini de bu ekranda okutabilirsiniz.

Instagram ad etiketi değiştirme, instagram ad etiketinde ismi değiştirebilir miyim?

Instagram ad etiketi dediğimiz şey aslında sizin için özel olarak oluşturulan bir QR kod. Bunun içerisindeki ismi değiştirmeniz demek sizin için özel olarak oluşturulan QR kodu değiştirmeniz demek olur. Bu da pek mümkün değildir. Ancak daha öncesinde de bahsettiğimiz gibi arka planını, rengini, şeklini vs hepsini değiştirebilirsiniz.

Instagram ad etiketi nasıl kullanılır?

Ad etiketini iki şekilde kullanırız. Birincisi herhangi birinin hesabına kolaylıkla ulaşabilmek için. İkincisi ise başkalarının bizim hesabımıza kolayca ulaşmasını sağlamak için. Başkalarının hesabına ulaşabilmek için onların ad etiketini telefonunuzdan okutmanız gerekir. Diğer kişilerin sizin hesabınıza kolaylıkla ulaşabilmesini sağlamak için ise sizin kendi ad etiketinizi başkalarına göstermeniz yeterli.

Buna ek olarak, Crovu üzerinden instagram takipçi satın alma işlemi yapabilirsiniz. Doğal olarak takipçi arttırmak için paketlerimize mutlaka göz atın.

Sevgilerimizle,

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir