Instagram Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemleri

Instagram takipçi sayısı arttırma yöntemleri oldukça çeşitlidir. Takipçi sayınızı organik bir şekilde arttırabileceğiniz gibi Instagram takipçi satın al hizmetimizden yararlanarak da takipçi sayınızı hızla arttırabilirsiniz. Bu şekilde takipçi sayınızı arttırmanız da herhangi bir sakınca yoktur. Vakit kaybetmek istemeyen kullanıcılar bu şekilde takipçi hizmetlerinden yararlanarak çok kısa süre içerisinde dilediği kadar takipçi sayısına erişebiliyor. Instagram takipçi sayısı arttırma yöntemi ile pek çok avantajdan da yararlanabilirsiniz. Bu avantajların başında ise reklam ve diğer gelir kaynakları yer alıyor.

Instagram’da takipçi sayınız ne kadar yüksek olursa kazancınız da o ölçüde yüksek olacaktır. Bu yüzden birçok Instagram kullanıcısı takipçi sayısını arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Instagram takipçi sayısını arttırmak ile beraber etkileşim sayınızın da yüksek olması gerekmektedir. Çünkü bazı hesaplar sadece takipçi sayısı yüksek gözüksün diye bot takipçi alabiliyor. Zaten gelen etkileşim oranlarından da bu durum net bir şekilde ortaya çıkar. Bu yüzden hesabınızı organik bir şekilde yükseltmekle beraber organik takipçi satın alarak da yüksek etkileşimlere sahip olabilirsiniz.

Instagram Takipçi Sayısı Arttırma İçin Neler Yapılmalı?

Instagram takipçi sayısı arttırma yöntemlerinin çok çeşitli olduğundan söz etmiştik. Şimdi sizlere bu yöntemlerin neler olduğundan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz bu hususlara dikkat ederek siz de takipçi sayısını doğru ve hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz. Herkesin en çok merak ettiği ve araştırdığı konulardan biri de budur.  Instagram takipçi sayısını yükseltmek için vereceğimiz konu başlıklarını tek tek incelemeniz yeterli olacaktır. Bu kriterlere tek tek dikkat ederek siz de istediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Instagram Profil Düzeni

Profil düzeni, hesabınızı ziyaret eden kullanıcılar için çok önemlidir ve sizi takip edip etmemelerinde büyük rol oynar. Instagram takipçi sayısı arttırma için bu önemli bir ayrıntıdır. Bir profili ziyaret ettiğinizi ve neye dayanarak bu profili takip etmeyeceğinize karar verdiğinizi düşünün. Elbette en basit, en sade, karmaşık olmayan profili takip edeceksiniz. Paylaşımların fotoğraflı, açıklayıcı olmasına ve size bir şeyler katmasına dikkat edeceksiniz.

Profilinize takipçi eklemeye yani takipçi sayısını artırmaya başlamadan önce sıralamayı kafanızda belirleyin. Profil düzenine sadece sosyal ağlarda değil hayatın her alanında değer verilir, bu nedenle profilinizi ziyaret edecek kullanıcıların sizi takip etme olasılığı daha yüksektir.

Crovu Blog

Instagram Gönderi Paylaşım Sıklığı

Instagram’daki gönderilerinizin sıklığı da en az bir önceki nokta kadar önemlidir. Örneğin; Instagram’da 100 takipçin var. İlk 3 gün paylaşım yaptınız ve 100 kişiden 30’u gönderinizi beğendi ve 3 kişi yorum yaptı. Geçen gün 2 gönderi yaptınız ve bu sayı giderek azaldı hatta abone sayınız 100’den 70-80’lere kadar düştü. Bunun temel sebebi ise boş bir sayfaya kimsenin abone olmak istememesidir. Paylaşılmayan veya sıkıldıklarında paylaşılmayan sayfaların genellikle az takipçisi olduğunu görmek zor değil. Instagram hesabınız için ucuz takipçi paketlerine göz atın ya da Instagram beğeni satın al paketini sipariş edin.

Profil düzeninizi oluşturduktan sonra, günlük olarak ne sıklıkta gönderi paylaşacağınıza karar verin. Bir hedeften asla vazgeçme. 1 beğeni alsanız bile normal paylaşımlarınıza devam edin. Bu sayede profilinizi ziyaret eden kişiler, gönderilerinizin sayısına bağlı olarak da sizi takip edecektir. Birilerinin profilinizi sürekli ziyaret edeceğini, her mesajınızı son mesajınız gibi paylaşacağını ve özenle paylaşacağını unutmayın. Kopya içerikten uzak durun ve daima özgün içerikler oluşturun. Kopya içerikler yüzünden Instagram’dan da ceza alabileceğinizi unutmayın.

Özgün İçerikler Paylaşın

Instagram orijinal gönderileri sever. Peki nedir bu orijinal paylaşımlar? Orijinal olmak, hayatınızın her alanında işinize yarayacak ve hatta size büyük paralar kazandırabilecek yollardan biridir. Bir söz vardır. Sahteler orijinali yüceltir. Siz de bu doğrultuda içerik paylaşırken çok seçici ve dikkatli olmalısınız. Eğer bir başkasına ait gönderiyi paylaşmak istiyorsanız mutlaka gönderide düzenleme yapın. Örneğin gönderinin boyutunu değiştirin, içeriğe eklemeler yapın ve varsa müzik ekleyin. Bu şekilde riski bir nebze de olsun düşürmüş olursunuz. Instagram takipçi sayısı arttırma için bu son derece önemli bir konudur.

Taklit içerikler size hiçbir şey kazandırmaz aksine rakiplerinizi bir adım öne geçirir. Birisi profilinize girdiğinde, çalıntı veya kopyalanmış içeriği fark ederse sizi asla takip etmez. Bir düşünün, içerik kopyalarını paylaşan birine abone olur muydunuz? Tabi ki hayır. Bu nedenle abone sayısını artırmak istediğiniz bir hesabın mükerrer içerik içermemesi ve özgünlüğe önem vermesi gerekir. Özgün içerikler her zaman sizi bir adım önde tutar. Instagram algoritmaları kopya içerikleri çok rahat bir şekilde fark eder. Ayrıca kopya içerik paylaşmaktan dolayı telif nedeniyle hesabınız bile kapatılabilir.

Başlangıç Aşamasında Karşılıklı Takip Yapabilirsiniz

Bu yöntem kalıcı değildir. Yani bu yöntemi uygulayarak takipçi sayınızı az miktarda arttırırsınız. Başlangıç aşamasında bu önemli bir ayrıntıdır. Ancak sürekliliği sağlamak için etkili değildir. Karşılıklı takip, hemen hemen tüm takipçi sayısını artırmak isteyen kişilerin ilk başvurduğu yöntemlerden biridir. Instagram, 7.000 kişiye kadar kullanıcı takip etmenize izin verir, ancak arka arkaya gönderilen takip istekleri sizi bloke edebilir ve hatta hesabınızı kapatabilir. Instagram takipçi sayısı arttırma için zamanlamayı iyi yapmalı ve takip isteği göndereceğiniz kişileri iyi belirlemelisiniz. Takip ettikten sonra en çok geri dönüş aldığınız yöntem etiket kısmında #gt kısmını paylaşanlardır ama kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Çünkü takip ettiğiniz kişiler sizi takip etse bile o kişinin amacının takipçi sayısını artırmak olduğunu ve sizi takipten kesinlikle çıkaracağını bilmeniz gerekir. Peki takipçi sayınızı artırmak için kimi takip edeceksiniz? Sizinkine benzer gönderileri olan Instagram profillerini bulun ve not defterine kaydedin. Bu hesaplar yeni bir gönderi paylaştığında hemen beğeniler gelecek ve siz de buraya adım atıp paylaştığı gönderiyi beğenen kişileri takip edeceksiniz.

Bu durumda gerçekten aktif ve organik takipçiler elde edeceksiniz. Bunlar, gönderilerinizi beğenecek, hikayelerinizi görüntüleyecek ve hatta onlara yorum yapacak olan kullanıcılardır. Bu kullanıcıları takip etmeyi bıraksanız bile profilinizi ve paylaşımlarınızı beğenirlerse sizi takibi bırakmayacaklardır. Büyük sitelerin gönderilerinin altına gt, takip veya benzeri yazmanın bir anlamı yok.

Etiket Kullanımında Özenli Davranın

Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi Instagram’da da etiket kullanımı son derece önemlidir. Aslında bu platformda etiket kullanmak en etkili yöntem dersek abartmış olmayız. Instagram’da bir gönderide en fazla 30 etiket kullanılabilir. Ancak bu sınırı aşan ve etiket kullanımını abartan kullanıcılar, daha fazla kullanıcıya ulaşacaklarına ve takipçi sayısını artıracaklarına inansalar da aslında öyle değildir. Çünkü bir gönderi paylaşılırsa ve çok fazla etiket kullanılırsa o paylaşım kalıcı değil geçici takipçi sayısına ulaşmanıza neden olur. Instagram takipçi sayısı arttırma için etiket kullanımına özen gösterin. Hesabınızın konusu ile ilgisi olmayan etiketler nedeniyle sayfanızı takip eden kullanıcıların yaklaşık yüzde 90’ı bir süre sonra takibi bırakabilir. Kalıcı takipçiler kazanmak için önemli olan etiket kullanımı sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz:

Örneğin bir doğa fotoğrafı paylaşıyorsanız #doğa, #manzara, #foto gibi 10 adede kadar ilgili etiket kullanmanız yeterlidir. Bu karşı tarafa takipçiye önem vermediğinizi, kaliteye, gerçekten kullanışlılığa ve görselliğe önem verdiğinizi hissettirecek ve aynı özenle benzer içerikleri paylaşmaya devam ederseniz kalıcı takipçiler kazanacaksınız. Bu, hesabınızın popülaritesini ve kalitesini de arttıracaktır.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir