Tiktok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Tiktok’ta canlı yayın hizmeti vermek isteyen çok sayıda kişi var. Tiktok hesabınızda ne kadar video olursa olsun canlı yayın açabilmek içinde bazı şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda Tiktok’ta videolarınızın binlerce kişi tarafından izlenmesi de canlı yayın açabilmeniz için bir kriter değil. Bu yüzden doğru bilgilere sahip olarak siz de kolay bir şekilde canlı yayın açabilir ve takipçilerinizle buluşabilirsiniz. Öte yandan Tiktok canlı yayın açtıktan sonra keşfete de düşerek binlerce kişi tarafından izlenebilirsiniz.

Tiktok canlı yayın açmanın çok sayıda avantajı var. Bu avantajlardan en çok bilineni ise para kazanmadır. Bilindiği üzere Tiktok üzerinden gelir elde etmeniz mümkün. Elbette Tiktok’tan kazanç sağlamak için birtakım şartları da taşıyor olmanız lazım. Belli şartları taşıyan kullanıcılar canlı yayın açarak gelir elde etmeye başlayabilir. Görüldüğü üzere Tiktok’tan gelir elde etmenin tek yolu canlı yayın açmaktır. Yalnızca video paylaşarak Tiktok üzerinden gelir elde edemezsiniz. Bunun için mutlaka Tiktok canlı yayın hizmeti vermeniz ve takipçilerinizin de size hediyeler göndermesi gerekmektedir.

Tiktok canlı yayın açarak siz de fenomen olabilir ve önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Tiktok üzerinden gelir sağlayan kişiler canlı yayın açarak bu şekilde kazanç sağlıyor. Bu yüzden pek çok kişi Tiktok canlı yayın açmanın yollarını arıyor. Siz de Tiktok’ta fenomen olmak istiyorsanız ve Tiktok üzerinden gelir elde etmek istiyorsanız sizler için hazırlamış olduğumuz bu içeriğe göz atabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın Açma Şartları Nelerdir?

Tiktok canlı yayın açabilmek için birtakım şartları sağlıyor olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde canlı yayın açamaz ve gelir elde edemezsiniz. Özellikle son zamanlarda Tiktok hakkında çıkan olumsuz yorumlardan sonra Tiktok yetkilileri canlı yayın açma şartlarını genişletti ve zorlaştırdı. Bu sayede küçük yaşta olan çocukların canlı yayın açmalarının da önüne geçilmiş oldu. Siz de aşağıdaki şartları karşılıyorsanız Tiktok canlı yayın açma hakkından yararlanabilirsiniz.

  • En az 1000 takipçiniz olmalı
  • Canlı yayın açabilmek için en az 16 yaşında olduğunuzu kanıtlamalısınız

Bu iki şartı karşılayan kişiler Tiktok canlı yayın açabilir ve gelir elde etmeye başlayabilir. Tiktok’ta canlı yayın açabilmenin en önemli şartı kanalınızın en az 1000 aboneye ulaşması gerekmektedir. Eğer 1000 aboneden az sayıda takipçiniz varsa videolarınız ne kadar çok izlenirse izlensin canlı yayın açamazsınız. Bu yüzden takipçi sayınızı arttırmanın yollarını aramalısınız. Tiktok takipçi satın al hizmetimizden faydalanarak siz de daha fazla zaman kaybetmeden takipçi satın alabilirsiniz. Böylelikle hızlı bir şekilde canlı yayın açabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Tiktok’a 13 yaşından küçüklerin üye olması da yasak. Eğer 13 yaşından küçük olduğunuz tespit edilirse hesabınız kapatılır. Bu yüzden tüm kriterleri sağlamış olduğunuzdan emin olduktan sonra Tiktok canlı yayın açma imkanından yararlanmalısınız.

Crovu Blog

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Tiktok canlı yayın açma şartları ile ilgili tüm bilgileri yukarıda verdik. Canlı yayın açma şartlarını karşılayan herkes Tiktok üzerinden canlı yayın açabilir. Canlı yayın açtığınızda tüm takipçileriniz canlı yayınınızı görebilir ve yayınınıza katılabilir. Öte yandan canlı yayınınız keşfete düştüğünde takipçiniz olmayan kişilerde canlı yayınınıza katılabilir ve size hediye gönderebilir. Tiktok’ta canlı yayın açmanın asıl amacı da budur. Eğer çok yüksek takipçi sayınız yoksa ve Tiktok canlı yayın gelir elde etme isteğiniz varsa mutlaka canlı yayınınızın keşfete düşmesi lazım. Bu sayede yayınınıza binlerce kişi katılabilir ve çok ciddi rakamlar kazanabilirsiniz.

Tiktok canlı yayın açma için öncelikle Tiktok uygulamasını açın ve mevcut hesabınızla giriş yapın. Hesabınıza girdikten sonra ekranın en alt kısmında yer alan “+” butonuna tıklayın. Kaydetme tuşunun yanında yer alan canlı butonuna tıklayın. Daha sonra alt başlık bilgilerini girdikten sonra “Canlı yayına geç” sekmesine tıklayarak yayınınızı açabilirsiniz. Bilinmelidir ki 1000 takipçinizin olmaması durumunda Tiktok canlı yayın açma imkanınız kesinlikle yoktur. Canlı yayın açma ile ilgili detaylara BU adresten de ulaşabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın Açma Avantajları Nelerdir?

Tiktok canlı yayın açmanın birçok avantajı vardır. Tüm Tiktok kullanıcılarının hedeflerinden biri de budur. Çünkü canlı yayın açarak Tiktok’un sunduğu pek çok avantajdan yararlanabilirsiniz. Bu avantajların başında ise gelir elde etme geliyor. Yani Tiktok’ta canlı yayın açarak para kazanabilirsiniz. Bunun için tabi ki canlı yayın açma şartlarını taşıyor olmanız ve kurallara aykırı bir yayın oluşturmamanız gerekiyor.

Tiktok’ta canlı yayın açarak yukarıda bahsettiğimiz gibi para kazanmaya başlayabilirsiniz. Peki Tiktok’tan para nasıl kazanılır? Tiktok üzerinden gelir elde etmek istiyorsanız açmış olduğunuz canlı yayına insanların katılmasını beklemelisiniz. İzleyiciler yayınınıza girdikten sonra yayınınızdan hoşlandıkları takdirde size hediye gönderirler. Tiktok hediyeleri ile ilgili detaylı bilgi almak ve hangi hediyenin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorsanız daha önceden hazırlamış olduğumuz konumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın İzleyemiyorum Sorunu Çözümü

Bazı kullanıcılar zaman zaman canlı yayınları izleyememe problemiyle karşı karşıya kalabiliyor. Oldukça sık görülen bu problemin çözümü ise oldukça kolaydır. Hemen hemen her gün Tiktok’u takip eden gençler, bazı durumlarda canlı yayınlara giriş sağlayamıyor. İlk olarak böyle bir problemle karşı karşıya kaldığınızda sorunun genel mi yoksa size özgü mü olduğunu tespit etmeniz gerekiyor. Eğer genel bir problem varsa bu durumda Tiktok yetkililerin problemi çözmesini beklemelisiniz. Aksi takdirde sorun sizden kaynaklanıyorsa aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
  • Telefonunuzun tarih ve saati yanlış olabilir. Canlı yayınlara katılmak için doğru tarih ve saat ayarı yapmalısınız.
  • Canlı yayınını izlemek istediğiniz kişi sizi engellemiş olabilir.
  • Canlı yayında daha evvelden ceza almış olabilirsiniz.
  • Telefonunuz, Tiktok’un son güncellemesini almamış olabilir. Tiktok’un güncel olup olmadığını kontrol edin.

Bu gibi sebeplerden dolayı canlı yayın izleyememe problemiyle karşılaşabilirsiniz. Yukarıda vermiş olduğumuz yöntemleri tek tek uygulayarak siz de kolay bir şekilde bu problemden kurtulabilirsiniz. Eğer yukarıda yer alan maddelerin hepsini uyguladığınız halde Tiktok videolarınız ileyemiyorsanız, yaşamış olduğunuz bu durumu mutlaka Tiktok yetkililerine bildirin.

Tiktok Canlı Yayın Neden Açılmyor?

Tiktok canlı yayın açmak isteyen kişiler bazı durumlarda bu isteklerini gerçekleştiremiyor olabilir. Bazı zamanlarda görülen bu olumsuz durumdan kurtulmak için öncelikle sorunun sizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmeniz gerek. Sorun sizden kaynaklanıyorsa aşağıda vermiş olduğumuz adımları takip ederek bu sorundan hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Öncelikle kontrol etmeniz gereken unsurların başında takipçi sayınız geliyor. Eğer takipçi sayınız 1000 abonenin altına düştüyse Tiktok canlı yayın açma hakkınız elinizden alınmış olabilir. Bu yüzden ilk olarak takipçi sayınızı kontrol edin. Bilindiği üzere 1000 takipçi sayısına ulaşamayan kişilerin canlı yayın açma hakları yoktur.

İnternet bağlantınızı kontrol edin. Eğer internete bağlı değilseniz canlı yayın açamazsınız. Bunun yanında oturumunuzu kapatıp tekrar giriş yapın. Büyük olasılıkla probleminiz ortadan kalkacaktır. Canlı yayın açma cezası da yemiş olabilirsiniz. Eğer Tiktok kurallarına uygun içerik üretmediyseniz muhtemelen ceza yemiş olabilirsiniz. Tiktok canlı yayın açma şartları ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir