Tiktok Hediye Puanları ve Coinler Nelerdir?

Dünyaca ünlü sosyal medya platformlarından olan Tiktok, kullanıcı sayısını gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor. Özellikle Z kuşağı tarafından sıklıkla kullanılıyor. Tiktok ile gelir elde etmek ise sanıldığının aksine oldukça kolay. Tiktok üzerinden gelir elde etmek için izleyicilerin sizlere coin, elmas gibi ürünler göndermesi gerekiyor. Peki Tiktok hediye puanları nelerdir? Hangi hediye ne kadarlık bir kazanç sağlar? Hazırladığımız bu yazı da tüm bu detayları ele aldık.

Tiktok özellikle son zamanlarda büyük atılım yaparak adeta global piyasayı ele geçirdi diyebiliriz. Hatta Tiktok öyle büyüdü ki en büyük rakipleri Facebook ve Instagram’ın dahi zarar etmesini sağladı. Facebook, Instagram ve Whatsapp’ın da dahil olduğu META şirketi son 16 ayda tam 730 milyar dolar zarar ettiklerini açıkladı. Bu kadar kısa sürede neredeyse tüm öz kaynaklarının %75’ini kaybeden META şirketi de yeni atılımlar yapma kararı aldı.

META şirketi yöneticileri tarafından yapılan açıklamada ise Tiktok’un piyasayı ele geçirmesinden dolayı ciddi zarar ettiklerini açıkladı. Öyle ki günümüzde Tiktok kullanmayan kullanıcı sayısı yok denilecek kadar az. Kullanıcı sayısını gün geçtikte arttıran Tiktok ile sizlerde kazanç elde edebilirsiniz. Elbette kazanç sağlamanız içinde bazı şartları taşıyor olmanız gerek. Tiktok’ta yer alan elmas ve coinler gibi hediyeler kullanıcılar tarafından satın alınır. Kullanıcılar ise satın almış oldukları bu hediyeleri beğendikleri yayıncılara gönderir.

tiktok hediye puanları
tiktok hediye puanları

Tiktok Hediye Puanları Nelerdir?

Tiktok üzerinden gelir elde etmek kağıt üzerinde gayet kolaydır. 1000 Tiktok takipçisine ulaşan kullanıcıların izleyiciler tarafından gönderilen hediyeleri kabul etme hakları açılır. Tiktok daha çok eğlence ve mizah amacı taşıyan bir platformdur. Ancak ülkemizde tutulmasından dolayı bu platform üzerinden de çok ciddi gelirler sağlanabiliyor. Gönderilen bu hediyeler emoji şeklinde oluyor Asa, çay, kalp gibi değerleri farklılık gösteren hediyeleri yayıncılara göndererek onların da gelir elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Takipçilerin sevgilerini ifade etme biçimi olarak algılanan ve teşvik edilen bu sistem sayesinde hem Tiktok hem de Tiktok yayıncıları gelir elde edebiliyor. Tiktok hediye puanları nasıl kazanılır şeklindeki sorular ise en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Tiktok üzerinden gelir elde etmek istiyorsanız, kanalınızın en az 1000 takipçi olması gerekiyor. 1000 takipçiye ulaştıktan sonra sık sık canlı yayın yapmalısınız. Bu sayede sizi takip eden ve keşfetten gelen ziyaretçilerde size hediye gönderir.

1000 Tiktok takipçisine hemen ulaşmak istiyorsanız, Tiktok paketlerimizi inceleyebilir ve siz de Tiktok üzerinden gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Kaliteli Tiktok takipçi satın al ve sen de ciddi kazançlar sağla.

Tiktok hediyeleri arasında yer alan bu emojilerin hepsinin değeri farklı. Örnek vermek gerekirse bir güneş kremi size 50 jeton kazandırırken, Drama Queen ise size tam 5000 jeton kazandırır. Ortada muazzam bir fark var. Tiktok hediye puanları kullanıcılar tarafından TL ile satın alınır. Satın alınan bu hediye puanları ise yayıncılara gönderilir ve yayıncılarda bu şekilde TL kazanır. Tiktok uygulamasına giriş yaptıktan sonra sağ alt köşede yer alan hediye simgesine tıklamanız yeterli gelecektir. Burada karşınıza çıkan hediyelerden dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Tiktok Paraları Nedir?

Herkes tarafından merak edilen bir diğer konu da budur. Tiktok paraları da Tiktok’un resmi para birimidir. Bunu satın almak içinde gerçek para birimini kullanmanız gerek. Yani TL ile Tiktok parası satın alabilir ve dilediğiniz yayıncıya gönderebilirsiniz.

Siz de Tiktok bağımlısıysanız ve yayıncılara sık sık desteklemenin ne kadar önemli olduğunu da biliyorsunuzdur. Yayıncılara hediye göndererek ayrıca kendi reklamınızı da yapabilirsiniz. Bu şekilde de yayıncılara hediye gönderip kendi kanalının reklamını da yapan çok sayıda kullanıcı var. Bu sayede hem isimlerini duyuruyorlar hem de yayıncılar tarafından tavsiye ediliyorlar. Birkaç hediye göndererek siz de bu kervana katılabilir ve kendi isminizi kısa süre içerisinde milyonlara duyurabilirsiniz.

Crovu Blog

Tiktok Coinler Nasıl Satın Alınır?

Sevdiğiniz yayıncılara destek olmak için öncelikle coin satın almalısınız. Almış olduğunuz bu coinler ile daha sonra hediyeler alıp beğenmiş olduğunuz yayıncılara aktarabilirsiniz. En sevilen ve en çok tutulan Tiktok’ta coin fiyatları ise şöyle,

  • 70 jeton 17 TL
  • 350 jeton 85 TL
  • 1400 jeton 340 TL
  • 3500 jeton 850 TL
  • 7000 jeton 1700 TL

Şeklinde coin fiyatları değişiklik gösteriyor. Satın almış olduğunuz bu coinlerle hediyeler alıp yayıncılara armağan edebiliyorsunuz. Peki Tiktok coin nasıl alınır? Tiktok’ta coin almak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  • Tiktok uygulamasına girerek oturum açın.
  • Sağ alt kısımda ödül simgesi göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Açılan sayfanın üst köşesinde ise “3 nokta” göreceksiniz. Buraya da tıklayın.
  • Burada karşınıza yukarıda verdiğimiz jetonlar ve fiyatları çıkacak.

Bu kısımda 70 ile 10000 jeton arasında değişen paketler göreceksiniz. Her jeton miktarının fiyatı da doğal olarak değişkenlik gösteriyor. Burada dilediğiniz jeton paketini seçtikten sonra ödeme yöntemini seçmeniz istenecek. Dilerseniz kredi kartınızla dilerseniz faturanıza ekletip ödeme yapabilirsiniz.

Ödeme işlemini de tamamladıktan sonra satın almış olduğunuz jetonlar hemen hesabınıza yansıyacaktır. Bu jetonlar ile dilediğiniz hediyeleri alıp yayıncılara aktarabilirsiniz. Tiktok coin satın almak için doğrudan aşağıdaki bağlantıyı da kullanabilirsiniz.

https://www.tiktok.com/coin

Tiktok Elmaslar Nelerdir?

Tiktok hediye puanları ile birlikte merak edilen bir diğer konu da elmaslardır. Tiktok elmasları satın alınamaz. Bu elmasları yalnızca yayıncılar kullanabilir. Tiktok’ta izleyiciler tarafından gönderilen hediyeler, yayıncıların hesabına elmas olarak yansır. Yayıncı da ne kadar çok elmas toplarsa o ölçüde gelir elde eder.

Elmaslar, takipçileriniz tarafından gönderilen hediyelerin dönüşme şeklidir. Yani bu elmaslar aslında size gönderilen hediyelerdir. Hediyelerin tamamı elmasa dönüştürülür ve hesabınıza yansır. 3900 elmas yaklaşık 10 dolar yapıyor. Bu rakam üzerinden değerlendirme yaparak kazancınızı net olarak hesaplayabilirsiniz.

Tiktok’tan gelir elde etmek insanı oldukça motive eder. Ancak bilinmesi gereken başka bir durum vardır o da Tiktok kazançlarıdır. Elde ettiğiniz gelirlerin %50’sini Tiktok sizden tahsil eder. Örneğin bir günde 1000 liralık hediye aldıysanız bu paranın yarısını Tiktok alır. Sizin hesabınıza da 500 TL yatar.

Tiktok Hediye Nasıl Gönderilir?

Tiktok’ta hediye göndermek için ilk olarak Tiktok hesabınızla oturum açmanız lazım. Daha sonra sağ alt köşeden jeton satın aldıktan sonra dilediğiniz hediyeyi alabilirsiniz. Bu aşama bittikten sonra hediye göndermek istediğiniz bir yayıncının canlı yayınına katılmanız lazım. Yayına geldikten sonra sağ alt tarafta yer alan hediye kutusuna tıklayın. Çıkan sayfada ise yayıncıya gönderebileceğiniz tüm hediyeler sıralanacak. Hangi hediyeyi göndermek istiyorsanız o hediyenin üstüne tıklamanız yeterli. Bu aşamadan sonra hediyeniz yayıncıya aktarılacak.

Gönderdiğiniz hediye yayıncıya aktarıldığı gibi ekranda da sizin tarafınızdan hediye gönderildiği bilgisi de tüm kullanıcılarda gözükecek. Bu tür hediyeler göndererek kendi isminizi de duyurabilirsiniz. Bu sayede kendi kanlınızın içinde bir ön hazırlık olmuş olur.

Tiktok Hediyeleri Nakite Nasıl Çevrilir?

Tiktok yayıncısı olarak size gönderilen tüm hediyeler elmasa çevriliyor. Hesabınızdaki elmasları nakite çevirmek içinde hesabınızda en az 10000 adet elmas olması gerekiyor. 10 bin elmasın karşılığı ise 30 dolara tekabül ediyor. Tiktok hediye puanları toplamak bu açıdan oldukça önemli.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir