Twitter’da Fenomen Olmak İçin Yapılması Gerekenler

Hiç şüphesiz en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri de Twitter’dır. Özellikle genç kitlenin yoğun bir şekilde kullandığı Twitter, kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Hatta Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra günlük ziyaretçi sayısında çok ciddi bir artış yaşandı. Twitter’a yoğunlaşan insanlarda Twitter’da fenomen olmak için çeşitli arayışlara giriyor. Twitter’de popüler olmak sanıldığı kadar zor bir işlem değil. Elbette bunun için birtakım özelliklere de sahip olmanız gerekiyor. Siz de Twitter’da fenomen olmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız bu yazıyı okuyabilirsiniz.

Twitter’da fenomen olmanın birçok avantajı da var. İlk olarak takipçi sayınızda önemli bir artış yaşanır. Hesabınıza yönelik etkileşimde artacağı için en çok takip edilen hesaplar arasında yer alırsınız. Dilediğiniz tüm düşünceleri insanlarla paylaşabilir ve binlerce kişinin görmesini sağlayabilirsin. Bu ve benzeri pek çok avantaja da sahip olursunuz. Bu gibi avantajlar sayesinde binlerce kişi Twitter’da fenomen olmak için nasıl bir yol izleneceğini araştırıyor. Fenomen olmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekli. Aksi halde bu uzun ve yorucu süreçte boşa zaman kaybetmiş olursunuz.

Twitter’ın en büyük avantajlarının başında hiç şüphesiz özgürce düşüncelerinizi ifade etmek geliyor. Herhangi bir kitleyi ya da kişiyi hedef almadan, hakaret etmeden ve insanları aşağılamadan tüm düşüncelerinizi binlerce kişiyle paylaşabilirsiniz. Twitter etiketlerinden de yararlanarak paylaştığınız tüm tweetlerin binlerce kişi tarafından da görülmesini sağlayabilirsiniz. En hızlı ve en etkili bir şekilde fenomen olmak için sizler için önereceğimiz kriterleri uygulamanız yeterli olacaktır.

Twitter’da Nasıl Fenomen Olunur?

Twitter’da fenomen olmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerektiği hakkında biraz evvelde bilgi verdik. Peki nedir bu şartlar? Twitter’da fenomen olmak gerçekten zor mu? Asla, Twitter’da kendinizi göstermek için uygulamanız gereken adımlara dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra insanlar sizi kademe kademe keşfetmeye başlayacaklar. Twitter’da fenomen olmak için aşağıdaki kriterlere dikkat etmeniz gerekmektedir.

  • Her gün düzenli bir şekilde tweet atın.
  • Gündemle alakalı düşüncelerinizi ifade edin.
  • Gündeme giren etiketlerle ilgili paylaşımlarda bulunun.
  • Yalnızca metin değil aynı zamanda görsel paylaşımlara da önem verin.
  • RT ve FAV özelliklerini kullanın.
  • İnsanlarla etkileşime girin.
  • Twitter Blue aboneliği satın alın
  • Twitter mavi tik alın.

Twitter’da fenomen olmak için vermiş olduğumuz bu kriterlere dikkat etmelisiniz. Özellikle her gün ve sık sık aktif olmayı ihmal etmeyin. Aynı zamanda gündemdeki etiketler ile alakalı tweetler atmayı ve görseller kullanmayı da ihmal etmemelisiniz. Tüm bu kriterlere uyduktan sonra etkileşimleriniz artacak ve binlerce kişi tarafından fark edilmeye başlanacaksınız.

Ünlüleri etiketleyerek tweetler atmayı da ihmal etmeyin. Çoğu zaman ünlülere atılan tweetlere verilen cevaplar birden popüler olabiliyor. Zamanında Odun Adam’ın Melih Gökçek’e yönelik attığı tweetten sonra popülerleşmesi de buna en güzel örneklerden biridir.

İletişim konusunda cömert davranmalısınız. Yalnızca tweet atarak fenomen olamazsınız. Aynı şekilde insanların size verdiği cevaplara karşı da tweet atarak etkileşimde bulunmalısınız. Twitter’ı yalnızca sohbet amacıyla kullanıyor imajından bu şekilde sıyrılabilirsiniz. Twitter’da fenomen olmak için etkileşimde bulunmaktan başka çareniz yok.

Crovu Blog

Twitter Mavi Tik Almak Etkileşimi Arttırır mı?

Kesinlikle arttırır. Bunun canlı pek çok örneği var. Hatta Twitter’da fenomen olmak isteyenlerin ilk olarak uygulaması gereken adımların başında bu geliyor. Öncelikle hesabınız için mavi tik almanız size çok büyük katkı sağlayacaktır. Twitter’da mavi tik nasıl alınır ile ilgili daha önceden hazırlamış olduğumuz içeriği inceleyebilirsiniz. Bu sayede ücretli bir şekilde mavi tike nasıl kavuşacağınızı da öğrenmiş olursunuz.

Twitter’da mavi tik almak artık çok kolay. Twitter’ı Elon Musk’ın satın almasından sonra pek çok radikal kararla bazı kurallar değişti. Mavi tik rozeti de değişen bu kurallar arasında yer alıyor. Android kullanıcıları ayda 8 dolar, IOS kullanıcıları ise ayda 11 dolar ödeyerek Twitter Blue aboneliği satın alabiliyor. Satın alınan bu abonelikle beraber mavi tik rozeti de birkaç gün içerisinde hesabınıza tanımlanıyor.

Twitter, mavi tikli hesaplara her zaman öncelik tanır. Bu bilinen bir gerçektir. Bu yüzden mavi tik rozetine sahip olan hesapların attığı tweetler daha fazla görüntülenir ve etkileşim alır. Bu sayede mavi tikli hesaplardaki takipçi sayısı da doğal bir şekilde artar. Takipçilerinizin bu şekilde doğal olarak artmasını istiyorsanız siz de mavi tik satın alabilirsiniz. Twitter’da fenomen olma rehberi ile ilgili paylaşılan tüm düşüncelere BU adresten ulaşabilirsiniz.

Twitter’da Fenomen Olmanın Avantajları Nelerdir?

Twitter’da fenomen olmak size çok sayıda avantaj sunar. Öncelikle bu durum gelirlerinize de olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Çünkü Twitter’daki hesaplara yoğun bir şekilde reklam veriliyor. Sizin de etkileşiminiz yüksekse ve takipçi sayınız yüksekse siz de bu avantajdan yararlanabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında verilen reklamlar azımsanmayacak derecede fazladır. Özellikle takipçi sayınız yüksekse ve mavi tik rozetiniz varsa reklam alma konusunda asla sıkıntı yaşamazsınız.

Twitter’da doğal bir şekilde takipçi artışınızın olmasını istiyorsanız aynı şekilde kendinizi göstermelisiniz. Her gün ve her an tweet atarak gündemde kalmayı başarmalısınız. Atmış olduğunuz tweetler mutlaka özgün olmalı. Kopya içeriklerle tweet oluşturmamalısınız. Bu yüzden taklit tweetlerden uzak durarak özgün yorumlarda bulunun. Bu da fenomen olmanızı kolaylaştıracak önemli etkenlerden biridir.

Reklam gelirleri haricinde bir gün hesabınızı satmak istediğinizde çok ciddi rakamlara bu satışı gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için hesabınızı mümkün olduğunca aktif bir şekilde kullanın. Takipçi sayınızı yükseltin ve bol bol tweetler atın. Hatta ünlü kişilere yönelik tweetler atmayı da ihmal etmeyin. Olası bir geri dönüş aldığınızda bunun size katkısı çok büyük olacaktır.

Twitter’da Nasıl Takipçi Kazanılır?

Twitter’da takipçi kazanmanın en etkili yolu Twitter’ı aktif bir şekilde kullanmaktır. Instagram’a kıyasla Twitter’da çok daha fazla aktif olmalısınız. Çünkü Twitter’de gündem sürekli olarak değiştiği için gündeme ilişkin sürekli yorumlarda bulunarak farkındalığı arttırmalısınız. Farkındalığı arttırdıktan sonra insanlar sizin ismini görmeye alışacak ve sizi takip etmeye başlayacak. Özellikle insanlarla aynı düşüncede olmasanız bile onların suyuna giderek “Aynıyız” imajı verebilir ve toplu bir şekilde takipçi çekebilirsiniz. Bu şekilde doğal yollarla takipçi elde ederek kısa zamanda takipçi sayınız önemli ölçüde yükselecektir.

Twitter’da fenomen olmak için takipçi sayınızın da yüksek olması gerektiğini vurgulamıştık. Bu yüzden takipçi sayısı konusuna ayrıca eğilmeniz gerek. Sık sık tweetler atarak ve sıra dışı bir hesap profili oluşturarak insanların dikkatini çekebilirsiniz. İnsanların dikkatini çektikten sonra takipçi sayınızda buna paralel olarak hızla artış gösterecektir. Twitter’da popüler olmak için uygulamanız gereken tüm yöntemler verilen adreste detaylı bir şekilde belirtildi. Siz de tüm bu verdiğimiz kriterlere dikkat ederek hem takipçi sayınızı arttırabilirsiniz hem de Twitter’da fenomen olabilirsiniz

Twitter’da takipçi sayınızı arttırmanın bir diğer yolu da takipçi satın almaktır. Bu yöntemle daha hızlı bir şekilde takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Biraz evvelde belirttiğimiz üzere hem mavi tik rozetine sahip bir hesap hem de yüksek takipçili bir hesaba sahip olursanız artık Twitter’da fenomensiniz demektir.

1 Yorum

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir