Instagram’da Gizli / Kapalı Hesabı Görmek (Mümkün mü?) – 2020

Merhabalar sevgili Crovu Blog okurları, bir haftalık bir aradan sonra tekrar beraberiz. 1 haftalık aralıklarla sizlerden gelen talepleri topluyoruz ve yeni yazılarımızı bu taleplere göre şekillendiriyoruz. Bu haftaki yazımız tabii ki yine en çok talep edilen konulardan olan: “Instagram’da gizli hesabı görmek” olacak. “Mümkün müdür ya böyle bir şey??” tadında çok soru aldığımızdan, hem konunun mümkünlüğüne değineceğiz hem de varsa risklerinden bahsedeceğiz. O zaman lafı fazla dolandırmadan kısa genel kültürümüzle başlayalım sonra derinliklere inmeye başlayalım.

Instagram’da Gizli Profilleri Görmek neden bu kadar önemli?

Bilmiyoruz özellikle Türkiye’de mi bu kadar çok talep görüyor bilinmez ama gerçekten pek çok kişi eski sevgilisi olsun, eski arkadaşları olsun gizli profillerini görüntülemenin derdine düşmüş durumda. Haklı sebepleri olabilir haksız sebepleri olabilir bilinmez ama gerçekten herkesin istediği bir şey haline geldi. Biz de bunun üzerine düşerek, bu konuyu aydınlatan bir makale yazalım dedik. O halde devam edelim.

Instagram’da Kapalı Hesapları Görmek mümkün müdür?

Öncelikle başlangıçta şunun bilgisini verelim. Bu yazıda yazılan tüm bilgiler 2018 güncelliğiyle hazırlanıyor o yüzden verilecek bilgilerin kesinlikle güncel olduğundan emin olun. 2013-2014 yılları arasında Instagram.com ‘da yer alan bir açık nedeniyle, sadece bazı Instagram hesapları gizli de olsa görülebiliyordu. Bu yöntem, profili açık olan birinin hesabına Instagram.com üzerinden girerek, “Daha Fazla Göster” butonunun bağlantısını kopyaladıktan sonra Profile ID (max_id) değişkenini gizli olan hesapla değiştirilerek gerçekleştiriliyordu. Lakin, günümüz itibari ile artık böyle bir açık mevcut değil ve belirtilen yöntemle Instagram’da gizli hesapları görme mümkün değil. İnternette, özellikle Amerika tabanlı bazı internet siteleri mevcut. Bu internet sitelerinde, gizli profilin kullanıcı adını girdiğinizde sizlere hesabı göstereceğini vaat ediliyor. Yalnız bu vaat tabii ki bedava değil deniyor ve işlem için öncelikle bir anket doldurmanız isteniyor. Instagram profil görüntüleme araçları ve Instagram’da kapalı profil görme hilesi adları altında pazarlanan bu internet siteleri  tamamen para kazanmak üzerine kurulmuş külliyen yalan olan, dolandırıcı internet siteleridir.

Instagram'da Gizli Hesabı Görme
Instagram’da Gizli Hesabı Görme

“Instagram’da Gizli Profili Gösteriyorum!” Vaatlerine Kanmayın!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu internet sitelerine sakın kanmayın ve sizden doldurmanızı istediği anketleri sakın ola sakın doldurmayın. Eğer bu anketleri doldurursanız, en basitinden telefon numaranıza her ay 50 TL+ gibi bir bedel faturalandırabilir. Çünkü bu anketler sizin belli başlı uygulamalara abone olmanızı istiyor. Paranızı boş yere kaptırmamak için sakın ola sakın bu tarz internet sitelerine girmeyin ve bu internet sitelerinden bir şey satın almayın.

Instagram'da Kapalı Hesapları Görme
Instagram’da Kapalı Hesapları Görme

Instagram’da Gizli Hesabı Görmenin “Tek” Yolu!

Belli başlı vaatler vererek, Instagram’da gizli hesapların görüntülenebileceğini söyleyen internet sitelerinin işe yaramadığını ve tuzak olduğunu belirtmiştik. En azından şu an için, Instagram’da gizli bir hesabı görmenin tek yolu, tahmin edebileceğiniz üzere sahte bir hesap açıp ilgili kişiyi takip etmenizdir. 2018 yılının Şubat ayı güncelliğiyle, Instagram’da takip etmeden profili görme mümkün değildir. Ola ki yeni bir çalışan yöntem bulunur bunu sayfamızdan görebileceksiniz. Yeni yöntemlere göre bu sayfayı güncelleyeceğiz.

44 Yorum

  1. Merhaba benim hesabim gizli ama bir tanidigim beni takip etmedigi halde hatta onu engelledigim halde hikayelerime bakabilmis mesajlarinada ulasicam diyor boyle bisey olabilirmi o öyle dedi diye hesabi dondurdum napmaliyim

  2. merhaba,hesabim gizli oldugu halde beir uygulamadan fotograflarim hikayelerim her sey görülüyor bir arkadasim bot ve fake hesaplari cikart dedi hepsini cikarttim fakat hala görebiliyor napabilirim?

  3. Merhaba Instagram storylerimi gören kişilere baktığımda saatler sonra bakmış olsa bile hep aynı kişiyi en tepede görüyorum? Bunun anlamı nedir?

  4. biri kızımın adına sahte bir instagram hesabı açmış kızımın ve erkek bir sınıf arkadaşını sevgili gibi göstermiş savcılıga vereceyim deyince hesabın adını değiştirdi ama kızım o kişiyi hemen engellediği için engeli sayfanda değiştirdiğini gördük bu hesabın kim tarafından açıldıgını bulmak için ne yapabilirim

  5. merhaba,
    kendi hesabım dışında kızımın hesabını da kendime ekledim. mesajlar kısmına girdiğimde ekli olmayan bir arkadaşından mesaj geldiğini gördim tam okuyacaktım mesajlar kayboldu. ama kızım böyle biriyle yazışmadığını söyledi. ve mesajı görmediğini söyledi.
    böyle birşey olabilir mi acaba?

  6. Gizli takip etme dye 1 şey var mı yani benim takip ettiğimi benden başka kimsenin görmesini engellemek arkadaşlarım dahil

  7. 2018 de açtığım 10k lık hesabımı bir arkadaşıma verdim ve kendime yeni bir hesap açtım hesap 1k oldu geçenlerde ve birden bire hesabım taklit nedeniyle kapandı tekrar açtım ve gene aynı şey oldu bu nün için ne yapabilirim

  8. Merhaba takip ettiğim birinin gizli bir hesaba yaptığı beğeniyi takip kısmından görebilir miyim yoksa sadece profili açık olan hesaplara yaptığı beğenilerimi görebiliyorum???

  9. Merhaba, bana takip isteği gönderen birinin isteğini kabul etmediğim halde iki gün sonra merak edip sayfasına girdiğimde benim takip listemi olduğu gibi hatta aynı sırayla takip etmeye başladığını gördüm çok şaşırdım. Bu tanımadığım biri. Bu nasıl mümkün olabilir. Benimki gizli hesap çünkü.

    • telefon ayarlarınızdan izin verdiğiniz uygulamalardan izinleri kaldırın, korsan uygulama indirmiş olabilirsiniz.

  10. İnstgram daha önce görüntülediğim profilleri tekrar bulabilir miyim? Arama yapmadıklarım, sadece başkasının takip listesinden tıklayıp görüntüledim. İşin özü söz konusu kişinin hesabını kapattığı mı yoksa beni engelleyip kullanıcı adını mı değiştirdi bunu bilmek istiyorum. Daha önce sadece takip ettiklerine bakmıştım da

  11. slm instagram hesabımın mailini bilmiyorum telefonumda iptal oldu no su aktıf hesabım nasıl sıfrermı bulabılırım

  12. Merhaba hesabım gizli. Beni takip etmeyen kullanıcılar onları etiketlersem hikayemde bahsedersem onlara bildirim gider mi

  13. Merhabalar ben instagram da hesabı gizli olan birinin sürekli ınstagramın arama motorunda arattiğimda kapali profiline baktigimda ,bir süre sonra instagramda onun önerilenler bölümünde karşısına çıkar mıyım?

  14. Merhaba instagram hesabım gizli olduğu halde ekli olan arkadaşlarım adına sahte hesaplar açılıp bana mesaj atılıyor daha dün eklediğim birisi adına sahhte hesap açılmış bana mesaj gönderiyor arkadaşlarımı nasıl görüyor olabilir?

    • hesabınız gizliyken sizin takipçilerinizden olmayan biri listenizi göremez. o halde takipçileriniz arasında o kişi ya da kişiler var demektir.

  15. Merhaba birini isim ve soy ismi ile instagramda ariyorum ve bulamıyorum.o kişi hesabını aramaya kapatmış olabilir.diğer yandan daha önce başkalarının arkadaş listesinde görünüyordu şu an görünmüyor.

  16. İnstagramda Normalde gizli olan bir hesabı birbirimizi takip etmediğimiz halde ben profili görebiliyorum ama başka hesaplardan baktığım zaman o profil gizli gözüküyor biz birbirimizi takip etmediğimiz halde görebiliyoruz. Kaç tane hesaptan baktık o profil gizli ama ben görebiliyorum bunun sebebi nedir acaba

  17. Hesabım gizli , tanımadığım bir kullanıcı paylaştığım hikayeyi görmüş , kullanıcının takip te takipçide sıfır , zaten kabul ettiğimi hatırlamıyorum , bu olabilirmi?

    • farklı uygulamalar indirdiyseniz bir şeyler olabilir, telefondan izin verdiğiniz uygulamaları kontrol ediniz

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir