Facebook Video İndirme

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Facebook’ta her gün milyonlarca video izleniyor. Birçok kişi hatıra olması amacıyla bu videoları indirmek istiyor. Ancak Facebook platformu üzerinden doğrudan indirme yapabileceğiniz bir seçenek bulunmuyor. Bu yüzden videoları indirmek için aşağıda tarif etmiş olduğumuz adımları uygulayarak dilediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Facebook video indirme konusu pek çok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Çünkü Facebook’ta her gün eğlenceli onlarca hatta yüzlerce video izlenebiliyor. Kimi zaman bu videoların bilgisayara indirilmesi için çeşitli arayışlara giriliyor.

Facebook video indirme işleminden önce belirtmek gerekir ki videoları hem programlı hem de programsız indirebilirsiniz. Kimi kullanıcılar Facebook videolarını programsız indirmeyi tercih ederken kimi kullanıcılar ise Facebook videolarını programlı indirmeyi tercih ediyor. Bu tamamen kullanıcının nasıl rahat hareket edeceği ile ilgili bir durum. Üstelik hangi yöntemi kullanırsanız kullanın herhangi bir sınırlama yok. Gün içerisinde istediğiniz kadar video indirebilirsiniz.

Facebook Video İndirme Nasıl Yapılır?

Beğenilen Facebook videolarını indirmek, sanıldığının aksine oldukça kolay bir işlemdir. İlk olarak videoları nasıl indirmek istediğinize karar vermelisiniz. İsterseniz bir program vasıtasıyla videoları indirebilir, isterseniz programsız bir şekilde videoları indirebilirsiniz. Her zaman siz en pratik yöntemi tercih etmelisiniz. Ancak bir uygulama vasıtasıyla Facebook video indirme işlemi yapmak kimi zaman daha avantajlı bir durumdur. Çünkü mobil cihazlarınızla dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda video indirebilirsiniz.

Facebook video indirme işlemi için en pratik yöntemi sizler için derledik. Aşağıda vermiş olduğumuz yöntemi sizlerde uygulayarak dilediğiniz tüm videoları anında hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Facebook Videolarını Bilgisayara İndirme Nasıl Yapılır?

Facebook video indirme işlemini bilgisayarınızda yapmak istiyorsanız uygulamanız gereken adımlar oldukça açık. Bu adımları sırasıyla takip ederek bir dakika içerisinde videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İlk olarak herhangi bir tarayıcıda Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra aşağıda yer alan adımları uygulayın.

  • Facebook’a giriş yapın.
  • Hesabınızla oturum açın.
  • İndirmek istediğiniz videoyu bulun ve açın.
  • Videonun sağ üst tarafında yer alan üç noktaya tıklayın.
  • Kısa URL adresi verdiği için karşınıza çıkan linki kopyalayıp tarayıcınızda yeni bir sekme açarak yapıştırın. Bu sayede linkin uzun haline erişmiş olursunuz.
  • URL adresinde yer alan www kısmını silip yerine mbasic yazıp enter tuşuna basın.

Örneğin: https://www.facebook.com/watch/7589632 yerine

https://mbasic.facebook.com/watch/7589632 yazmanız videoyu indirmeniz için yeterlidir.

  • Mbasic yazıp arattıktan sonra çıkan ekranda videoya sağ tıklayın ve yeni sekmede açın.
  • Son olarak videonuz karşınıza gelecek. Burada da videoya sağ tıklayın ve “Farklı Kaydet” sekmesini seçerek videonuzu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Programsız bir şekilde Facebook video indirme işlemi bu şekilde yapılıyor. Bu yöntem yalnızca bilgisayarlarda uygulamak için geçerlidir. Eğer siz de Facebook videolarını bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız bu yöntemi kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Crovu Blog

Facebook Videolarını Telefona İndirme Nasıl Yapılır?

En çok merak edilen konulardan biri de Facebook videolarını cep telefonuna indirme işleminin nasıl yapıldığıdır. Bu konu uzun bir zamandır binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Oysa tıpkı bilgisayarınıza programsız bir şekilde indirebileceğiniz gibi mobil cihazlarınıza da programsız bir şekilde kolayca indirebilirsiniz. Bu şekilde video indirmek istediğinizde videonun herkese açık olduğunu unutmayın. Eğer video gizliyse indirme işlemini ne yazık ki yapamazsınız.

Facebook video indirme için uygulamanız gereken yöntemleri sizler için derledik. Mobil cihazlarınıza Facebook videolarını indirmek son derece basit bir işlemdir. Aşağıda verilen adımları eksiksiz bir şekilde uyguladığınız takdirde siz de kolayca videoları indirebilirsiniz. Mobil cihazlarınız ile nerede olursanız olun videoları dilediğiniz zaman indirebilirsiniz. Ancak yüksek boyutlu videoları indirirken WIFI’nin açık olduğundan emin olun. Aksi takdirde internet paketiniz bu yüzden ciddi yara alabilir. Cep telefonunuza video indirmek için şu adımları uygulayın.

  • Facebook uygulamasına giriş yapın.
  • Facebook hesabınıza girin.
  • İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
  • Videonun alt kısmında yer alan “Paylaş” butonuna tıklayın.
  • Burada link adresini kopyalayın.
  • Cep telefonunuzda kullandığınız internet tarayıcısını açın.
  • Açmış olduğunuz tarayıcıya kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın.
  • Çıkan sayfada videoyu göreceksiniz. Burada “İndir” butonuna tıklayın.
  • Ayrıca karşınıza çıkan ekranda videonuzun hangi kalitede indirmek istediğinizi seçebilirsiniz.
  • Videoya uzun bir süre basılı tuttuğunuzda da videoyu kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Facebook Videolarını Hızlı İndirme Nasıl Yapılır?

Facebook videolarını indirme yöntemlerinden bir diğeri de budur. Bu yöntemi de kullanarak siz de beğenmiş olduğunuz videoları kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Bu yöntemi diğer yöntemlerden ayıran en önemli özelliği ise çok daha az işlem olmasıdır. Adeta iki tık ile istediğiniz tüm Facebook videolarını indirebileceksiniz. Kolay ve pratik bir şekilde Facebook video indirme işlemi yapmak isteyenlerin bu yöntemi uygulaması gerek.

Facebook videolarını indirmek için işe yaramayan yöntemleri uygulayıp da boş yere zaman kaybetmeyin. Sizlere göstermiş olduğumuz bu yöntemi kullanarak siz de hızlı bir şekilde videoları indirebilirsiniz. Siz de Facebook videolarını indirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Facebook hesabınıza giriş yapın.
  • Hesabınızla giriş yaptıktan sonra indirmek istediğiniz videoyu bulun.
  • Videonun URL adresini kopyalayın.
  • Kopyaladığınız bu URL adresini fbdown.net isimli platforma girerek karşınıza çıkan alana linki yapıştırın.
  • Hemen yan tarafta bulunan “Download” butonuna tıklayın ve videonuzu indirin.
  • Videoyu indirmeden önce “More Options” kısmına girerek videonuzun çözünürlüğünü dahi seçebilirsiniz.

Tüm bu adımları uyguladıktan sonra videonuz bilgisayarınıza inmiş olacak. Görüldüğü üzere üç farklı yöntemle programsız bir şekilde Facebook videolarını indirebilirsiniz. Oldukça basit olan bu yöntemler sayesinde gün içerisinde ne kadar video indirmek istiyorsanız bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Hem bilgisayarınıza video indirebilir hem de mobil cihazlarınız içinde bu şekilde videoları indirebilirsiniz.

Crovu Blog

Facebook Video İndirme Programı

Göstermiş olduğumuz tüm yöntemler programsız, uygulamasız video indirme yöntemleridir. Şimdi ise sizlerle Facebook video indirme işleminin programla nasıl yapıldığını göstereceğiz. Elde etmiş olduğunuz bu ücretsiz araçlar sayesinde evde, ofiste, otobüste her yerde mobil cihazınız ile video indirme işlemi yapabilirsiniz. Facebook video indirme işlemi için hem APP Store hem de Play Store’da sayısız uygulama var. Bu uygulamaların birçoğu ya ücretsiz ya da işe yaramıyor. Şimdi sizlere ücretsiz bir şekilde uygulamayla nasıl video indireceğinizi göstereceğiz.

Cep telefonunuzdan Facebook video indirme işlemi yapabilmeniz için Video Downloader for Facebook uygulamasını kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra Snaptube, Snapsave ve Savefrom gibi uygulamalardan da yararlanabilirsiniz. Bu uygulamalara girerek kopyalamış olduğunuz linki uygulamaya girdikten sonra ilgili video cep telefonunuza indirilecektir. Bu şekilde kolayca istediğiniz kadar video indirme imkanına sahip olacaksınız.

Genelde cep telefonları için Facebook video indirme işlemini uygulama olmadan tercih edilir. Ancak çoğu zaman bu uygulamalardan yararlanarak daha pratik bir şekilde videoları indirebilirsiniz. Fazla işlem yapmadan yalnızca uygulamaya girerek istediğiniz kadar Facebook videosu indirebilirsiniz.

Facebook gönderi beğeni hizmetimizi satın alarak siz de gönderilerinizin çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir