Youtube Video İndirme Nasıl Yapılır?

Her gün milyonlarca izleyicinin ziyaret ettiği en büyük video platformu olan Youtube, ziyaretçilerin kolay ve hızlı bir şekilde video paylaşma ve izleme imkanı sunar. Youtube ile istediğiniz kadar video izleyebilir ve dilediğiniz platformlarda, sitelerde paylaşabilirsiniz. Youtube’da video izleyenler, çoğu zaman daha sonra da izlemek için videoları bilgisayarlarına ya da mobil cihazlarına indirmek ister. Youtube video indirme işlemi ise sanıldığının aksine oldukça kolay bir işlemdir. İsterseniz bilgisayarınıza isterseniz mobil cihazlarınıza dilediğiniz kadar Youtube videosu indirebilirsiniz.

Youtube video indirme işleminden önce ilk olarak videoları nereye indireceğinize karar vermelisiniz. Çünkü Youtube videoları mobil cihazlarda farklı yöntemlerle, bilgisayarlarda ise farklı yöntemlerle indirilebiliyor. Aslında yöntemler her iki cihazda da geçerli oluyor. Fakat daha az uğraşmanız amacıyla alternatif yöntemleri de bilmeniz yararınıza olacaktır. Videoları nereye indireceğinize karar verdikten sonra aşağıda vermiş olduğumuz adımları takip ederek siz de bulunduğunuz her ortamda kolayca videoları indirebilirsiniz.

Youtube video indirme, farklı amaçlarla kullanılabilir. Örneğin kimi insanlar hatıra olması amacıyla ve internetin olmadığı bir yerde tekrar seyretmek için videoları indirmek isteyebilir. Bunun yanında kendi ticari işletmeleri için videoları indirmekte isteyebilirler. Ayrıca indirdikleri videoları farklı bir sosyal medya platformlarında da paylaşmak isteyebilirsiniz. Görüldüğü üzere Youtube videolarını indirmenin farklı nedenleri olabilir.

Bilgisayara Youtube Video İndirme

En çok merak edilen konularında başında da bu geliyor. Çünkü her ne kadar mobil kullanıcılarının sayısı fazla olsa da Youtube videoları daha çok bilgisayarlar üzerinden izleniyor. Bu sebepten dolayı Youtube video indirme işlemi yapmak isteyen kullanıcılarında büyük bir çoğunluğunu bu grup oluşturuyor. Sizlerde kısa süre içerisinde ve hızlı bir şekilde video indirmek istiyorsanız, aşağıda göstermiş olduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz.

Bilgisayarınıza Youtube video indirme işlemini yapmak için bazı sitelere giriş yapmalısınız. Bu siteler,

Bu siteleri ziyaret ettikten sonra karşınıza çıkan alana, indirmek istediğiniz Youtube video linkini eklemeniz yeterlidir. Bu aşamadan sonra videonun hangi kalitede indirileceği ile ilgili alanı da seçtikten sonra video indirme işleminiz hemen başlayacaktır.

Crovu Blog
youtube video indirme

Youtube Premium Abonesi Olun

Youtube videolarını indirmenin en basit ve etkili yollarının başında bu geliyor. Youtube Premium abonesi olarak dilediğiniz kadar video indirebilirsiniz. Üstelik Youtube Premium abonesi olanlar hem bilgisayarlarına hem de mobil cihazlarına videoları indirme imkanına sahip oluyor. Bunun için ilk olarak Youtube Premium sayfasına gitmeniz ve Premium aboneliği satın almanız yeterlidir.

Youtube Premium abonelik ücreti aylık 29,99 TL’dir. Ücreti ödedikten hemen sonra aboneliğiniz başlıyor ve Youtube premiumun sunduğu bütün avantajlardan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca Youtube tarafından şu an devam eden bir kampanya var. 60 gün boyunca ücretsiz bir şekilde Youtube Premium abonesi olabilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden de Premium abonesi olmanız mümkün.

Youtube Premium abonesi olduktan sonra indirmek istediğiniz videoyu açın. Videonun hemen alt tarafında yer alan butonlara baktığınızda “İndir” seçeneğini göreceksiniz. Bu butona tıklayın ve Youtube video indirme işlemine siz de hemen başlayın. Görüldüğü üzere Premium aboneliği sayesinde videoları çok kolay ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Youtube Premium aboneliği hakkında daha detaylı bilgi almak ve Premium abonesi olmak için https://www.youtube.com/premium bağlantısını ziyaret etmeniz yeterlidir.

Mobil Cihazlara Youtube Video İndirme

Youtube videolarını cep telefonunuza indirmek içinde farklı uygulamalardan yararlanmanız gerekecek. Yukarıda verdiğimiz gibi ilgili web sitelerine girerek de videoları indirebilirsiniz. Ancak mobil cihazlarda bu şekilde art arda işlem yapmak kullanıcıyı zorlayabilir. Bu yüzden uygulamalar vasıtasıyla videoları indirmeniz çok daha pratik ve hızlı olacaktır. Özellikle WIFI’ye bağlı olmadığınız durumlarda uzun ve dosya boyutu yüksek olan videoları indirmemeniz önerilir. Aksi takdirde internet paketiniz tükenebileceği gibi ekstra ücretlendirilmeye tabi tutulursunuz.

Cep telefonunuza Youtube video indirme işlemi yapmak için tıpkı bilgisayarda video indirmedeki yöntemleri de kullanabilirsiniz. Bunun dışında uygulamalar yardımıyla da videoları hızlı bir şekilde mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Telefonunuza Youtube video indirmek için kullanabileceğiniz en etkili uygulamalardan biri de Youtube Go uygulamasıdır.

Youtube Go uygulamasını indirdikten sonra indirmek istediğiniz videonun linkini kopyalamanız gerek. Bunun için Youtube uygulamasından videoya girip paylaş dedikten sonra çıkan linki tarayıcınıza yapıştırın. Burada linkin tam adresi çıkacaktır. Tam link adresini indirmiş olduğunuz Youtube Go uygulamasına girdikten sonra indirme işlemini başlatabilirsiniz. Ayrıca burada videonun hangi kalitede indirileceğini dahi seçebilirsiniz. Bu işlem ile dilediğiniz kadar video indirme işlemini yapabilirsiniz.

Programsız Youtube Video İndirme

Birçok kullanıcı herhangi bir program ya da uygulama kullanmadan Youtube video indirme işlemi yapmak ister. Elbette araya herhangi bir aracı koymadan ve zaman kaybı yaşamadan video indirmek herkesin hakkı. Bunun için de uygulamanız gereken çok kısa bir işlem var. Bu işlemleri sağlayarak hızlı bir şekilde istediğiniz kadar Youtube videosu indirebilirsiniz.

Programsız Youtube video indirme için Ytvideoindir.net adresini tercih edebilirsiniz. Bu platform sayesinde yalnızca indirmek istediğiniz videonun linkini ekleyerek dilediğiniz kadar video indirme işlemi yapabilirsiniz.

Yalnızca video değil aynı zamanda bu şekilde Youtube mp3 indirme işlemi de yapabilirsiniz. Arabanız için şarkı indirmek istiyorsanız bu yöntem ile hızlı bir şekilde şarkıları mp3 formatında indirebilirsiniz. İlk olarak hem bilgisayar hem telefon fark etmeksizin, indirmek istediğiniz videonun linkini kopyalamanız gerekiyor. Ancak dikkat edilmesi gereken bir husus var. Cep telefonundan Youtube uygulaması üzerinden video linkini aldığınızda kısaltılmış link veriyor. Bu kısaltılmış linki kendi tarayıcınıza yapıştırıp git dedikten sonra asıl uzun olan linki kopyalamanız yeterlidir. Linki kopyaladıktan sonra yukarıda da belirtmiş olduğumuz siteye girerek karşınıza çıkan kutucuğa linki yapıştırmanız yeterlidir.

Youtube Video İndirme Suç mu?

Youtube video indirme işlemi yapanların birçoğu tarafından merak edilen sorulardan biride budur. Bu soruya net yanıtı vermeden önce internet ortamında telifi olan herhangi bir içeriği izinsiz indirmenin ve dağıtmanın suç olduğunu belirtmek gerekir. Örneğin film indirme, canlı maç yayını sunma gibi hizmetlerin tamamı suçtur. Öte yandan Youtube’da yer alan videoları indirmek ise suç değildir. Çünkü Youtube videolarını indirme imkanını bizzat Youtube kendisi sunuyor.

Youtube Premium üyeliği satın alarak tüm videoları Youtube platformu üzerinden tek tık ile yapabiliyorsunuz. Doğal olarak Youtube üzerinden indirmiş olduğunuz videolar sebebiyle herhangi bir suç işlememiş oluyorsunuz. Fakat telife sebep olabilecek içerikleri indirmekle kalmayıp bu içerikleri kendi markanız altında paylaşırsanız bu suça girer. Buradaki ince ayrıntıya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Youtube videolarını gönül rahatlığıyla isterseniz bilgisayarınıza isterseniz cep telefonunuza indirebilirsiniz. Youtube video indirme işlemini de yukarıda da bahsettiğimiz üzere farklı yollardan birini seçerek de gerçekleştirebilirsiniz.

Kendi Youtube kanalınız için Youtube abone ihtiyacınızın olması durumunda mevcut paketlerimizden faydalanabilirsiniz. 100 aboneden 1000 aboneye kadar dilediğiniz sayısı da Youtube abone satın al işleminden yararlanabilirsiniz. Abone satın alarak siz de Youtube dünyasına hızlı bir adım atabilir ve Youtube üzerinden gelir elde etmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir