Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görme – (Detaylı Bilgi)

Tekrar tekrar merhabalar değerli Crovu Blog okurları, bugünkü yazımızda, tarafınızdan gelen çok aşırı istek üzerine Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görme konusundan detaylıca bahsedeceğiz. Gerçekten böyle bir şey mümkün mü?, belli başlı programlarla yapılabiliyor mu?. Hepsinin cevabını yazımızda detaylıca bulacaksınız hiç merakınız olmasın. Lakin, her zamanki gibi genel anlatıma geçmeden önce çok kısa genel kültür anlamında Instagram görüntülemelerinin popülerliğini ve ne zaman başladığını ele alalım.

Instagram Video Görüntülemeleri Nedir, Nasıl Başladı?

Hepimizin bildiği gibi Instagram gün geçtikçe yeni bir takım özellikler ekliyor. Kullanıcılar artık bu yenilikleri takip etmekte gerçekten zorlanıyor. Bu en önemli güncellemelerden biri ise 2016 yılında hayatımıza giren Instagram Görüntülemeleri oldu. Instagram’da paylaşılan videoların görüntülenme sayılarını yansıttığı bu güncelleme milyonlar tarafından çok fazla benimsendi ve Instagram’ın olmazsa olmazları arasına girdi bile. Lakin, beğenilerdeki gibi görüntülemelerde kimlerin gördüğü vs paylaşılmıyor Instagram tarafından bu da bizi olduğu gibi dünyanın her bir yanından milyonlarca kullanıcıyı kızdırıyor. Şimdi bu konunun detaylarını ele alalım.

Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görme
Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görme

Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görme

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi. Instagram videoların kimler tarafından görüntülendiği bilgisini malesef şuan için kullanıcılarla paylaşmıyor. Ünlü olsanız da paylaşmıyor. Bunun nedeni Instagram’ın 2017 Ocak ayında getirdiği bir politika güncellemesi olarak gösterilebilir. Instagram, görüntülemeleri şuan için test modunda tutuyor ve verilerin tamamen doğru olduğuna inanmıyor. Yani, Youtube size kimin izlediğini nasıl göstermiyorsa şuan için Instagram da bu politikada devam ediyor. Çünkü bu teknoloji gerçekten zor bir teknoloji ve %100 oranında doğruluk payı yakalamak neredeyse imkansız. %100 doğru olmayan bir verinin de kullanıcıyla paylaşılmasını Instagram doğru bulmuyor. Bu nedendir ki şuan Instagram video görüntülemelerinin kimler tarafından gerçekleştirildiğini öğrenemiyoruz.

Instagram Videoları Görüntüleyenleri Görmek Mümkün Mü?

Şimdi, açık olmak gerekirse bazı internet sitelerinde demişler ki şöyle programlar var böyle programlar var falan filan. Sevgili okurlarımız sakın ola sakın inanmayın. Instagram’ın 3.parti uygulamalarla paylaşmadığı veriyi kimse size gösteremez. Hesabınızı ele geçirmek için çıkarılan bu sahte programlara itibar etmeyin.

Eğer Instagram’da paylaştığınız bir videonun kimler tarafından görüldüğüyle çok ilgileniyorsanız, sizlere tavsiyemiz; Videonuzu hikaye olarak paylaşın. Hikaye olarak paylaştığınız videoların kimler tarafından izlendiği sizlerle paylaşılmakta ve direkt Instagram uygulaması üzerinden görebilirsiniz.

Konuya ek olarak, Instagram’da paylaştığınız videoların daha fazla görüntülenmesini istiyorsanız, Instagram görüntüleme satın al sayfamızdan konu ile alakalı bilgi alabilirsiniz.

Umarız yazımız sizler için açıklayıcı ve detaylı olmuştur.

Eğer ileride, Instagram video görüntülemeleri görmek mümkün olursa bu yazıyı nasıl olduğuna dair bilgilerle güncelleyeceğiz.

27 Yorum

  1. Arkadaşım şimdi bütün yorumları okudum, 1 kişi 5 kez video seyretse bile o kişi 1 kez görünür 5 kez görünmez, kısacası Instagramda video görüntülemede kişi görünmüyor kim olduğu beli değil, bizim amacımız kim seyretmiş kim olduğunu öğrenmek, burda veren cevap kafadan atılan cevaptır, bize Instagramda video izleyen görünen kim olduğunu öğrenmek istiyoruz

  2. Merhaba yaptığım canlı yayını sayfamda paylaştım fakat beğeni yapanları görebiliyorum ama görüntüleme yapanlari göremiyorum ne yapmam lazım

  3. Merhaba Instagram’da durum da paylastiklarimi kimin goruntuledigini göremiyorum. Önceden görebiliyordum şimdi ne yaptıysam bilmiyorum goruntuleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz

  4. Merhabalar benim listemde 35 kisi var ama video 105 kere goruntulenmis ve sadece listem gorebilir gizliligini sectim nasil oluyorda 105 kisi goruyor

  5. Instagrama hikayeme video yada reells video attığımda kimlerin gördüğü gözükmüyor ama fotoğraf attığımda gözüküyor

  6. Arkadaşlar benim Instagram beğeni sayıları en son 2019 da gelen bir güncellemeyle gitti. Sonra tekrardan Instagram eski haline döndü yalnız benim yine ayni kaldı. Yani kimsenin kaç beğeni aldığını veya görüntüleme aldığını göremiyorum. Benimle ayni sorundan muzdarip olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Nasıl eski haline gelir lütfen yardım edin.

  7. Birinin profilinde gezerken resimlerine bakarken video koymuş video kendisi açıldı ben izlemeden aşağı kaydirdim fotolara baktım o benim videoya baktığımı görür mü? Engelledim sonra o profili . Başka sitede bu soruyu sordum görür yazdı kim olduğumu görürmüş.

  8. Instegram hesabından tweter hesabına gönderilen bir video izlenir ile iki hesabın birinde kimin görüntülediği gorunurmu

    • beğeni ve yorumlar varsa görüntülemeye de bakabilmeniz lazım, doğru yerden baktığınıza emin misiniz?

  9. Hiç takipçisi olmayan ve kilitli olan hesabimdan paylastigim videoların görüntüsü 20yi buldu. Profil sahibi dışında kimse özlemiyor nasıl olur da 20ye yakin goruntuleme gözükür bilen var mı boşu boşuna mı kilitledik….

  10. İnstagram takipcim 125 ve benim paylaştığım videoyu 155 kişi goruntulemis. Profilim kapalı benim bu nasıl oluyor anlam veremedim.

  11. Ben story deki eştekledigim yazılardaki izleyenleri göremiyorum. Beni direk eştekli bölüme atıyor ama beni oradan kimlerin izlediğini göremiyorum.sayisi yazıyor izleyenlerin fakat kimler olduğunu göremiyorum. Yardımcı olurmusunuz😊

  12. Madem göstermiyorlar neden hikaye de görülüyor? hikaye paylaşınca kimlerin gördüğü açıkça görülüyor o ne bu ne?

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir