Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Hatası Çözümü

Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatası, takip istekleri arka arkaya gönderildiğinde karşılaşırsınız. Bu olduğunda, insanlar bir süre için herhangi bir takip isteği gönderemez. Tiktok, diğer platformlara kıyasla hala yeni bir platform sayılır. Ancak Tiktok tarzıyla müzik videoları ile gençler arasında büyük bir popülerlik kazandı. Bu popülerlik onu dünya çapında kullanılabilir hale getirdi. Platform, herkesin sorunsuz bir şekilde kullanabilmesi için bazı kurallar oluşturmuştur.

Her üyenin uyması gereken bu kuralların ihlali durumunda farklı şekilde cezalandırılır. Bu hatalardan biri de Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatasıdır. Bu hata, platform üzerinden takip hızınızı yavaşlatmanız için size bir uyarıdır. Ancak izleme sınırlaması da verilmiştir. Uygulamada yaygın olarak görülen bu hata, belirli bir süre içerisinde Tiktok yöneticilerinin sizin için belirlediği takip kotasını aştığınızda ortaya çıkabiliyor.

Başka bir deyişle, diğer kullanıcıları takip etmeniz geçici olarak engellenir. Bu hatanın ortaya çıkmasının temel nedeni, uygulama geliştiricilerin bot hesapları engellemeyi amaçlamasıdır. Kısa sürede çok sayıda kullanıcıyı takip ederseniz, uygulamadaki algoritmalar sizin bir bot hesap olduğunuz sonucuna varacaktır.

Tiktok Takip İsteği Gönderme Limiti Nedir?

Tiktok’u çok hızlı takip etme sorunuyla karşılaşmanızın tek sebebi, Tiktok takip limitini aşmış olmanızdır. Tiktok kullanıcıları son zamanlarda “Tiktok’ta takip isteği gönderemiyorum” sorununun cevabını arıyor. Bu sorunun altında yatan sebep ise Tiktok takip limitini aşmalarıdır.

Kullanıcılar Tiktok takip kotasını aştığında Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz hatası alıyorlar. Tiktok’u takip ederken engel yememek için bu limite uyulmalıdır. Tiktok takip limiti nedir? Bu soru kullanıcılar tarafından oldukça sık sorulmaktadır.

Tiktok’ta çok hızlı takip etme hatasına düşmemek için limite uyun; 1 saat içinde en fazla 45 takip isteği gönderilmelidir.

Tiktok Takip İsteği Ne Zaman Kalkar?

Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatasıyla karşılaştıysan bu bir süredir engellenmişsin demektir. Tiktok takip limitini aşarak Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatasıyla karşılaştıysanız bir süre Tiktok’ta takip yapamayacağınız anlamına geliyor.

Tiktok’u çok hızlı takip ettiğiniz hata mesajını aldıktan sonra Tiktok takip yasağı başlamış olacaktır. Tiktok takip yasağı ne zaman kalkacak? Bu soru defalarca sorulduktan sonra bu süre kullanıcılarımız için test edilerek hesaplanmıştır.

Tiktok’ta ilk defa çok hızlı takip ediyorsun hatası ile karşılaşırsanız 6 saat sonra takip yasağınız kalkacaktır.

Tiktok takibi bırakma yasağının süresi, Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz hatasını kaç kez aldığınıza bağlıdır. Tiktok takip çok hızlı hatası ne zaman biter? Bu sorunun yanıtını sizler için derledik.

Tiktok takip engelinin kalkma süreleri,

  • İlk defa “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatası alındığında hesabınızın askıya alma süresi 6 saattir.
  • 2. kez “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatası alınırsa hesabınızın askıya alma süresi 24 saattir.
  • 3. kez “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatası alınırsa hesabınızın askıya alma süresi 72 saattir.
  • 4. kez “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatası alınırsa hesabınızın alma süresi 1 aydır.

Tiktok’u 4 kez çok hızlı takip etme sorunuyla karşılaştıktan sonra tekrar bu hatayı alırsanız süre katlanarak devam edecektir. Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatası alıyorsanız yukarıdaki süreleri beklemeden engeli kaldırabilirsiniz.

Crovu Blog

Tiktok Çok Hızlı Takip Ediyorsun Çözümü

Tiktok çok hızlı takip ediyorsun, sorunu nasıl çözülebilir sorusu kullanıcılar tarafından çok merak ediliyor. Tiktok takipçilerinin takip atma engelini kaldırmak kolaydır. Tiktok çok hızlı takip et hatasını düzeltmek için izlenmesi gereken adımları sizler için listeledik.

Tiktok çok hızlı takip ediyorsunuz hatası çözümü;

  • Öncelikle uygulama üzerinden Tiktok hesabınıza giriş yapın.
  • Tiktok takip engelini kaldırmak için ayarlara girelim.
  • “Sorun bildir” sekmesine tıklayın.
  • Geri bildirim ve yardım bölümünden herhangi bir konuyu seçin.
  • Aşağıdaki diğer seçeneğe tıklayın ve açılan bölümde “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatasının ekran görüntüsünü yükleyin. Ve altına “Lütfen sorunu düzeltin” yazın.
  • Destek talebinizi oluşturduktan sonra gönder butonuna tıklayın ve sorunu destek ekibine iletin.
  • Tiktok takip engeliniz kısa süre içinde kaldırılacak ve size bilgi verilecektir.

Tiktok takipçilerinin engellemesini kaldırmak işte bu kadar kolay! Tiktok’ta takip engeli hatasını çözmek sanıldığının aksine basit bir işlemdir. Kullanıcılara tavsiyemiz “Tiktok’u çok hızlı takip ediyorsunuz” hatası almamaya çalışın ve aşağıdaki limiti aşmayın.

Tiktok’ta takipçi kazanmak ve hesabınızı öne çıkarmak için takip ediyorsanız bunu yapmanıza gerek olmadığını belirtmek isteriz. Tiktok’ta takipçi sayınızı kolayca arttırmanın güvenilir bir yolu var. Sitemiz üzerinden Tiktok takipçi satın al hizmeti ile kolayca takipçi kazanabilir ve engel derdi olmadan takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Tiktok’u çok hızlı takip etme hatasına düşmemek için yapılması gerekenler aşağıda verildiği gibidir.

  • Çok hızlı takip isteği göndermeyin ve tiktok takip limitini aşmayın.
  • Kullanıcılara takip istekleri göndermek yerine, onlardan istek almanızı sağlayan yöntemleri deneyin.
  • Tiktok’ta çok hızlı takip etme hatasına düşmemek için saatte maksimum 45 kişiyi takip edin.
  • Takipçi kazanmak için karşılıklı takip yerine takipçi satın alma hizmetlerini tercih edin.
  • Takip isteklerinizi teker teker değil, düzenli olarak gönderin.
  • Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatası ile karşılaşmamak için kurallara uymanız gerekiyor.

Tiktok Takip Etme Sınırı

Tiktok takip limiti net bir rakam olarak bilinmez. Öte yandan dikkat edilmesi gereken ana unsurlara yukarıda değindik. Siz de bot ya da program gibi görünmeden doğal davranışları olan kişileri takip edebilirsiniz. Burada doğal davranış kavramına dikkat etmelisiniz. Çünkü Tiktok, doğal davranış göstermeyen kullanıcıları ödüllendirmez. Bu ödül, videolarınızın keşfedilmesi ve profilinizin görünürlüğü olabilir ve etkileşiminiz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Aralara zaman koyarak kişileri takip edebilirsiniz. Örneğin yemekten önce 20 kişiyi, yemekten sonra 20 kişiyi daha takip edebilirsiniz. Daha sonra gece uyumadan 20 kişiyi takip ederseniz sabah size geri dönen kısım hariç diğer kişileri takipten çıkabilirsiniz.

Belli bir taban takipçi sayısına ulaştıktan ve videolarınız süreklilik kazandıktan sonra Tiktok sizi iyi pozisyonlara sokacak ve size birçok avantaj sunacaktır.

Keşfet’te görünmeye başladıktan sonra işiniz çok daha kolaylaşacak ve keşfette sizi gören insanlar sizi takip edecek. O kişiler sizi takip ettikten sonra canlı yayın açarak daha çok kişinin yayınınıza gelmesini sağlarsınız ve o kişiler de sizi takip etmeye başlar. Yani her şey Tiktok algoritmalarına ve sürekliliğine uygun olmak durumundadır.

Tiktok’ta ya da herhangi bir sosyal medya kanalında ya çılgınca davranarak ya da çok çalışarak ve kaliteli içerikler üreterek bir şeyler başarabilirsiniz. Tiktok hesabınızı ilk açtığınız zaman bu şekilde takipçi kasabilirsiniz. Elbette limitler dahilinde bu işlemleri yapmanız yararınıza olacaktır. Aksi takdirde Tiktok tarafından cezalandırılabilir ve takip etme engeli ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bilindiği üzere Tiktok çok hızlı takip ediyorsun hatası, sık karşılaşılan bir hatadır.

Instagram marketing hakkında bilgi almak için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir