Facebook Çok Sık Deniyorsun Hatası

Facebook çok sık deniyorsun hatası ile zaman zaman kullanıcılar karşı karşıya kalabiliyor. Oldukça sinir bozucu olan bu durum karşısında bıkkınlık hissi dahi uyanabiliyor. Kimi zaman çok sık işlem yapmamanıza rağmen bile bu uyarı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu uyarıların sık sık tekrarlanması durumunda Facebook hesabınızın bir süre sonra kapatılabileceğini unutmayın. Çünkü bu tür sinyaller bir süre sonra hesabınızın kapatılacağı anlamına da geliyor. Bu hatadan kurtulmak ve yapılmaması gerekenler hakkında sizlere bilgi aktaracağız.

Facebook çok sık deniyorsun hatası ile karşılaşan kullanıcılar genelde panik yapar. Aksine bu durumda panik olmanızı gerektirecek bir durum yok. Bazı anlarda bu hata yanlışlıkla da çıkabiliyor. Eğer art arda işlem yapmıyorsanız bu hatadan korkmanızı gerektirecek herhangi bir durum yok. İnsanlar bu hatayla karşılaşınca, bir daha Facebook hesaplarını kullanamayacaklarını düşünür. Oysa bu hatanın hesabınızla ilgisi yoktur.

Facebook çok sık deniyorsun lütfen daha sonra tekrar dene hatası alıyorsanız, çok fazla yanlış şifre girişi yapıyorsunuz demektir. Bu hataya sebep olan en önemli etken budur. Fakat bazı kullanıcılar ise şifrelerinin doğru olduklarına rağmen bu hatayı aldıklarını belirtiyorlar. Bu durumda şifrenizi sıfırlayıp yeni bir şifreyle giriş yapmanızı öneririz. Hata almaya devam ediyorsanız muhtemelen tarayıcınızla ilgili bir problem vardır. Mevcut tarayıcınızı güncelleyebilir ya da farklı bir tarayıcıdan giriş sağlayabilirsiniz.

Facebook şifreniz ile ilgili bir problem yaşamıyorsanız, beğeni, takip, takipten çıkarma gibi işlemler yaptıktan sonra bu hatayla karşılaşıyorsanız durum biraz daha kritiktir. Çünkü art arda yapılan bu gibi işlemlerden dolayı da bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu tür seri işlemler yasak olduğundan dolayı hesabınızın kapanması tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu gibi bir tehlikeyle karşılaşmamak içinde kesinlikle seri işlemlerde bulunmayın.

Facebook çok sık deniyorsun hatası
Facebook çok sık deniyorsun hatası

Facebook Çok Sık Deniyorsun Hatası Neden Olur?

Bu hatayı almanız birçok nedenden dolayı kaynaklanıyor olabilir. Facebook çok sık deniyorsun hatası genellikle Facebook’a giriş yaparken hatalı şifre girmenizden dolayı kaynaklanıyordur. Eğer şifrenizi art arda yanlış girerseniz bir süre sonra bu hatayla karşılaşırsınız. Bu hata geçici bir hatadır o yüzden panik yapmanıza kesinlikle gerek yok. Bir süre bekledikten sonra tekrar giriş yaptığınızda bu hata düzelecektir.

Hesabınıza giriş dışında bu hatayı farklı nedenlerden dolayı alabilirsiniz. Örneğin art arda gönderi beğenme, spam yorumlarda bulunma gibi nedenlerden dolayı da bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Çünkü art arda yapılan işlemleri Facebook spam olarak algılıyor ve buna müsaade etmiyor. Facebook ile ilgili çok sayıda uygulama ve program geliştirildi. Doğal olmayan yöntemlerle beğeni ve yorum gibi manuel işlemler harici işlem yapılmasına olanak tanıyan çok sayıda program var. Bu yüzden Facebook bu durumun önüne geçmek için birtakım önlemler aldı. Bu önlemlerden biri de budur. Yani Facebook üzerinde herhangi bir işlemi art arda yapmamanız önerilir.

Çok sayıda farklı işlem yaptığınız durumda Facebook çok sık deniyorsun hatası ile karşılaşırsınız. Bu hata paniğe neden olmamalı. Ancak sürekli bu yönde bir hata alırsanız Facebook spam işlemden dolayı hesabınızı askıya alacaktır. Bu yüzden bu durumla karşı karşıya kalmamak için işlemlerinizi çok daha yavaş ve emin bir şekilde yapmanızı öneririz.

Takipçi ya da beğeni sayınızı arttırmak istiyorsanız bunun en doğal çözümü Facebook sayfa beğeni hizmetimizde yer alıyor. Sayfanızın kapanma riski olmadan siz de beğeni satın alarak kısa süre içerisinde sayfanızı büyütebilirsiniz. Unutmayın ki sayfanızın takipçi sayısı ne kadar yüksek olursa sayfanız da aynı ölçüde değerlenecektir.

Crovu Blog

Facebook Çok Sık Deniyorsun Hatası Çözümü

En sık karşılaşılan Facebook çok sık deniyorsun hatası, kolay çözülebilen bir hatadır. Bazen sistemsel ya da tarayıcı kaynaklı problemler sebebiyle de bu hatayla karşılaşabilirsiniz. İlk defa böyle bir uyarıyla karşılaşıyorsanız endişe etmenize gerek yok. Çok kolay ve hızlı bir şekilde bu hatadan kurtulabilir ve Facebook’a her zamanki gibi sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yaparken bu hatayı alıyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamanızı tavsiye ederiz.

  • Facebook şifrenizi doğru bir şekilde girdiğinize emin olun.
  • Şifrenizi hatırlamıyorsanız “Şifremi unuttum” butonunu kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
  • Şifrenizi doğru girmenize rağmen bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu hata sistemsel kaynaklı olup birkaç dakika sonra kendiliğinden düzelecektir.
  • Facebook şifrenizi doğru girmenize rağmen bu hatayı alıyorsanız, tarayıcınızı güncellemeniz gerekir. Bunun dışında farklı tarayıcıları da kullanabilirsiniz.
  • Tarayıcınızdaki çerezleri silebilirsiniz. Böylelikle tarayıcı kaynaklı bir hatayı da ortadan kaldırmış olursunuz.

Facebook hesabınıza bağlanırken aldığınız bu hatanın çözümünü yukarıda maddeler halinde belirttik. Yukarıdaki maddeleri sırasıyla uygulamanız durumunda Facebook çok sık deniyorsun hatası problemi de tamamen ortadan kalkmış olacak.

Herhangi bir gönderiyi beğenirken ya da yorum yaparken de bu hatayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun nedeni ise çok fazla işlem yapıyor olmanız. Yani art arda hızlı bir şekilde gönderiler, yorumları beğenirseniz, art arda gönderilere yorum yaparsanız yine bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda bu hataya yönelik herhangi bir çözüm yoktur. Bir süre bekleyip hatanın son bulmasını beklemekten başka çareniz yok. Üstelik sık sık bu şekilde spam işlem yaparsanız, hesabınızda bir süre sonra kapatılacaktır. Facebook hesabınızın kapanmaması için art arda işlem yapmaktan mümkün olduğunca kaçının. Facebook hatalarına yönelik cevapları ise https://www.facebook.com/help/283100488694834 bağlantısında bulabilirsiniz.

Facebook Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Sorunu

Bu hatayla daha çok IOS kullanıcıları karşılaşıyor. Hatta bu hata IOS kullanıcılarına öyle bir yapıştı ki yalnızca Iphone kullanıcılarına özel olarak bu hata çıkarılmış dedikoduları dahi yapılıyor. Facebook kullanıcı girişi yaptığınız zaman bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Ve her giriş yaptığınızda da “tekrar giriş yapmayı dene” hatası almaya devam edeceksiniz.

Facebook çok sık deniyorsun hatası ile benzer çözümlerde bulunarak siz de bu hatadan kurtulabilirsiniz. Çünkü beklenmeyen bir hata oluştu problemi de giriş kaynaklı oluşan bir sorundur. Daha çok giriş yaparken karşılaşılan bu hatadan kurtulmak için en iyi çözüm ise beklemektir. Çünkü sürekli hatalı giriş yaparsanız bu hatayla karşılaşırsınız. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız mutlaka şifrenizi sıfırlayın. Bu şekilde hatalı kullanım yaparak hatalı girişlerden kaçının.

Hatalı şifre girişi nedeniyle karşılaşılan bu problem aynı zamanda başka nedenlerden dolayı da karşınıza çıkabilir. Örneğin çok sık işlem yapıyorsanız bir süre sonra bu hatayla karşılaşırsınız. Bu sebepten dolayı peş peşe işlem yapmaktan uzak durun. Peki nedir bu peş peşe yapılan işlemler?

  • Art arda takip yapılması
  • Art arda sayfaların beğenilmesi
  • Art arda arkadaş ekleme/çıkarma işleminin yapılması
  • Art arda gönderi beğenme-yorumlama yapılması

Gibi işlemler spam olarak algılandığından dolayı bu seri işlemlerden uzak durmak gerekir. Aksi takdirde bir süre sonra sizlerde bu hatayla karşılaşabilir hatta hesabınızın kapatılmasına dahi neden olabilirsiniz. Bu tür hatalar ilk başlarda üzerinde durulmaması gereken hatalardır. Ancak bu seri işlemlerin sık sık tekrarlanması durumunda hesabınızın da bir süre sonra kapatılabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Çünkü bu tür spam işlemler Facebook üzerinde yasaktır.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir