Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor (Çözüm) – 2020

Merhaba değerli Crovu Blog okurları, bugünkü yazımızda tabiki yine sizlerden gelen yoğun istek üzerine Instagram kendi kedine takip ediyor konulu makalemizi hazırladık. Bu makalemizde, Instagram hesabınızın otomatik olarak başkalarını takip etmesine neden olan sorunlara değineceğiz ve çözümden bahsedeceğiz. Kesin çözüm odaklı bu yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyunuz.

Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor

Instagram hesabınızın başka hesapları kendi kendine takip etmesi kesinlikle normal bir durum değildir. Ücretsiz takipçi kazanma gibi yasal olmayan ve hesaplarınıza zarar veren uygulamalara giriş yapmanız sonucunda ortaya çıkan bir durumdur. Bir önceki yazılarımızda da söylediğimiz gibi, bu tarz ücretsiz takipçi kazandırdığını beyan eden uygulamalar hesaplarınız için tehlikeli ve oldukça riskli. Bu nedenle bu tarz uygulamalara giriş yapmanız durumunda, API veya direkt olarak kullanıcı adınız ve şifreniz alınmasıyla bir havuza dahil olursunuz. Bu havuzu da sistemin sahibi kullanabilir ve bunun sonucunda da hesabınız başkalarını takip eder. Sizden Instagram şifrenizi talep eden hiçbir uygulamaya veya siteye kesinlikle giriş yapmayın!

Bu Durumdan Nasıl Kurtulurum?

Instagram hesabınızın başkalarını otomatik olarak takip etmesini önlemek için uygulayabileceğiniz 2 adım mevcut. Hesabınızı daha güvende tutabilmeniz için bu adımları aşağıda sizinle paylaşacağız.

Instagram API İzinlerini Kontrol Edin

Buradan Instagram’a giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra buradan izin verdiğiniz uygulamaları gözden geçirin. Eğer hiç izin verdiğiniz bir uygulama yoksa aşağıdaki adımı uygulayın. İzin verdiğiniz uygulamalar var ise izini kaldırın.

Crovu Blog

Instagram Hesap Şifrenizi Değiştirin

Instagram hesabınıza https://instagram.com/ üzerinden giriş yaptıktan sonra, buradan şifrenizi değiştirin. Şifrenizi değiştirdikten sonra, login olunan tüm cihazlardan çıkış yapılacaktır ve login olunan tüm sistemlerden de çıkış yapacaktır. Böylelikle hesabınız artık başkasını takip etmeyecektir.

Crovu Blog

Giriş Yapmanızı ve Şifrenizi Gerektiren Uygulamaları Kullanmayın!

Instagram takipçi arttırımı için pek çok ücretsiz uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan şifrenizi talep eden veya Instagram’a giriş yapmanızı gerektiren uygulamaları asla ama asla kullanmayın. Bu uygulamaları kullanmazsanız, Instagram hesabınızın kendi kendine başkalarını takip etmeyecektir. Şifrenizi ve giriş yapmanızı gerektirmeyen bir yoldan takipçi arttırımını düşünüyorsanız, Crovu güvencesi ile Instagram takipçi satın alma sayfamıza bilgi için göz atabilirsiniz. Sizlere uygun olursa, sayfadan satın alım gerçekleştirebilirsiniz.

Sonuç

Üst kısımda anlatılan adımları uyguladığınızda, Instagram hesabınız asla kendi kendine takip etmeyecektir. Instagram kendi kendine takip ediyor sorunu çözülmüş olacaktır. Aynı duruma tekrar düşmemek için lütfen uyarılarımıza da mutlaka dikkate alın. Instagram hesabınızın bir başka güvenlik problemi hakkında sorularınız olursa lütfen konuya yorum bırakın, cevaplayalım. Eğer yararlı bulduysanız da yorum bırakın ki konuyu okuyan kişiler de bilgilenmiş olsun.

Umarız yazımız faydalı olmuştur.

Sevgilerimizle,

128 Yorum

  1. Bu dediklerinizi yaptım e-postmı bile degistirdim hâla takip etmeye devam ediyor.e-postayı kaldırıp telefon numarasıyla baglantı kurmaya calisiyorum ama bi türlü dogrulama kodu gondermiyor bunu siteden de denedim ama olmuyor sorun bi turlu cozemedim ne yapmam lazım

    • Merhaba, şifrenizi değiştirdikten sonra hala bu durum devam ediyor mu? telefonunuzda izin verdiğiniz uygulamaları kontrol edip bilmediğiniz uygulamalardan izinlerinizi kaldırın.

  2. Dedikleriniz hepsini yaptim ve cogunu takipten cikardim ama son 40 kisiyi takipten cikariyorum sayfayi yeniledigimde hala takip ediyo gorunuyorum bunun cozumu nedir? Yardimci olursaniz sevirim.

    • öncelikle izin verdiğiniz uygulamaları kontrol edin, uygulama otomatik olarak sizin adınıza takip ediyor olabilir.

  3. İnstangram da kimseyi takip etmediğim halde 3 kişiyi takip ediyor gözüküyorum, tıkladığımda ise hiçbir kullanıcı adı yok. Neden?

  4. Merhaba. İnstagram hesabım binlerce gönderiyi otomatik beğeni yapıyordu. Bu sorunu şifremi değiştirerek çözdüm. Son beğenenlere baktığımda sadece benim beğenilerim sorun yok. Sorun şurda.. Sadece araya otomatik beğeni sızıyor. Sadece 1 temmuz tarihi için ilgisiz saçma, sayfaların gönderilerini beğeniyor. 3-5 beğeni yapıyor. Geri çekiyorum beğeniyi yine aynısı oluyor. Şifreyi defalarca kez değiştirdim ikili koruma yaptım izni kaldırdım mail şifremi değiştirdim durum aynı. Sizde bir, araştırın ve yardımcı olun lütfen. Yıllardır bi emek var o hesapta kapamak istemiyorum

    • Merhaba, şifrenizi değiştirdikten sonra hala bu durum devam ediyor mu? telefonunuzda izin verdiğiniz uygulamaları kontrol edip bilmediğiniz uygulamalardan izinlerinizi kaldırın.

  5. Merhaba Crovu !
    Benim telefonum maalesef hesabıma giriş yapmıyor. “Üzgünüz, beklenmeyen bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin.” mesajı alıyorum. Bunun çözümünü sitenizde okumuştum, fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Bu yüzden kişisel bilgisayarıma DM’lere bakabileceğim bir program kurdum. Ardından aklıma şöyle bir soru geldi : Hesabım benden izinsiz beğenirse, yorum atarsa, takip ederse, takip kabul ederse ? Bu yüzden bu programdan çıkış yaptım, programı sistemimden kaldırdım, şifremi değiştirdim, telefon numaramı onayladım, instagram’ın izinli uygulamalar kısmından da programı kaldırdım. Acaba, hesabıma erişim sağlayabilme ihtimali halen mevcut mu ? Yaklaşık 2 gün kadar kullandım. Herhangi bir beğenme, yorum atma, takip etme, takipçi isteği kabul etme gibi anormal durum yaşanmadı. Ancak işimi şansa bırakmamak adına yukarıda belirtiğim gibi erişimin kapatmak adına şifre değiştirme, telefon onaylama, izinli uygulamalardan kaldırma işlemlerini yaptım. Acaba, hesabıma erişim sağlayabilme ihtimali halen mevcut mu ? OKB hastasıyım, kafama fazla takıldı. Lütfen acil yardım bekliyorum. İyi günler..

    • Merhabalar, uygulamaları silip izinlerini kaldırdıktan sonra şifrenizi değiştirdiyseniz hesabınıza erişme ihtimalleri artık pek yok. Telefonla ikinci güvenlik kontrolü sağlayabilirsiniz.

  6. Mrblar intagramimi benden başka biri daha kullanıyor çünkü şifremi degistirmeme rağmen benim adıma mesajlar atıp sonra ben görmeyeyim diye siliyor ve numaramı ekliyorum geçerli bir numara yazınız diyor lütfen yardımcı olabilir misinz

    • Merhaba, herhangi bir takipçi kazanma vs uygulaması kullanıyorsanız öncelikle onu silin. Sonrasında da şifrenizi değiştirin

  7. stalk diye bir program var telefon uzerinden denedim instagramda profilime kimler bakiyor diye bir uygulama instagrama bu uygulama uzerinden 5 defa giris yapmayi denedim ve instagram hesabim kendini guvenlik altina aldi giris yapabiliyrum hesabima ancak ilk cikan sey guvenlik kodu oluyor kod gonder diyrum emailimi hatrlamdgim icin onuda cozemiyorum napicam yadimci olur musunuz

  8. İnstagramda kullanıcı adı, şifre, ve email telefon flan herşeyi değiştirsenizde hesabınız sadece takip etmeyecektir ama sizin izniniz olmadan milyonlarca gönderiyi beğenecektir ve site sizi havuza dahil edecektir. Bundan kurtulmanın tek yolu hesabınızı kapatıp yeni bir hesap açmanız.Ve asla instagram’dan hariç hiç bir siteye giriş yapmamanız gerekiyor. Kısacası hiç uğraşmadan ve havuza dahil olmadan takipçi satın alabilirsiniz.

  9. Merhaba, hesabımda beni takip etmeyen kişiyi görmek icin reports+ uygulamasına giriş yaptım ve beni unfollow eden kişiyi takipten çıkarttıktan sonra uygulamadan çıkış yaptım.Ve ayrıca uygulamanın su şekilde vaatleri de vardı:”Reports sizin adınıza hiçbir zaman adim atmayacaktır kimseyi takip etmeyecek ve şifrenizi asla görmez ve saklamaz.. vs vs” Zaten izinli uygulamalarda hiçbir şey görülmüyor ve ben yine de şifremi değiştirmiştim.Ama beni takip eden arkadaşlarım 2 günde bir takipten çıkartmış oluyorlar beni, üstüne bir de takip ettiğim kişi sayısı 370 ken 374 görünüyor ama kimseyi takip etmediğim halde sayıyı 370 yerine 374 gösteriyor.Umarim derdimi anlatabilmişimdir.Simdi ne yapabilirim?Cevaplarsaniz çok sevinirim iyi akşamlar.

    • Merhaba, güvenli uygulamaları kullanmalısınız. Uygulamayı kaldırabilrsiniz. verdiğiniz izinleri kaldırabilirsiniz ayarlardan

  10. Merhaba hocam. Ben takipçi hilesi yaptım takipcilerim yeteri kadar arttı.ama artik hile programı kullanmak istemiyorum.kullanmayi bırakınca yükselttigim takipcilerim bir anda düşüyo.program kullanmak istemiyorum artik ama sayısındada eksilme olmaması için ne yapmam gerekiyor acilllll yardim

  11. Ya ben takipci hilesi yaptim simdi kendi kendine takip ediyo tanimadigim kisileri ve ben sifreyi degistirdim yine takip ediyo ne yapabilirim

    • Merhaba, kullandığınız diğer uygulamaları silin, telefonunuzda uygulamalara verdiğiniz izinleri kontrol edip kaldırabilirsiniz.

  12. İnstagram sayfam çalınmıştı daha sonra geri alabildim. Ancak aldıktan sonra şifre değiştirmeme rağmen kendi kendine yine başka hesapları takip etmekte. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

  13. hereyi yaptım ama ben hile yapmadım bundan 5 ay önce yapmıştım yükseldi durdu başka hesaba geçtim şuan eski hesabımdayım ama hile yapmadım yükselio şuan şifreyi 2 kez değiştim adımı değiştim 22 kişiyi takip ediyorum 24-25-26- ooluyo yükseliyoda

    • İzin verdiğiniz uygulamalara göz atın ve kullanıcı adınızı 1 günlüğüne değiştirin “Cookie” leriniz temizlensin.

  14. Takibi bırakanları görebilmek için erişime izin vermiştim çok uzun süredir kullanıyordum ama Kendi kendine takip etme olayı başladı. Bu sayfa çok yardımcı oldu. Teşekkürler

  15. Abi Ben İzinli Uygulamalara Girdiğimde ”You have not authorized any applications to access your Instagram account.
    ” Diye Uyarı Alıyorum Yardım Edermisini?

  16. Hocam ben takipçi hilesi yaptım malesef. daha sonra baktım başkalarını takip etmeye başladı , iki faktorlu korumayı açtım şifreyi dğeiştirdim bugün girdiğimde selo official 62 k takipçi diye birini takip etmiş , neden acaba bu oldu , veya takip ettigim kişimi adını deişti acaba , ama hiç tanıdık gelmedi resimler falanda ne yapmalıyım ?

    • İki faktörlü kimlik doğrulamasını açtıktan sonra tüm cihazlardan çıkış yapını seçin ki tüm cihazlardan çıkış yapsın. Sonrasında, izin verdiğiniz uygulamalar var mı yok mu bunu kontrol edin.

  17. Instagrama baktım izinli uygulamalar diye bişey bulamdım hesabim kendi kendine takipe aliyor ne olur yardımcı olun

  18. Dostum izinli uygulama yok, sifreyi değiştirip üstüne 2 adımlı dogrulamayi aktif ettim yine takip ediyor yine ediyor başka birsey var

    • Mrb lar crovu
      Ben birnine istek atiuyorum instagramdan hemen kabul olmus gibi gorunuyor acaba bunlar otomatik olarak mi kabul oluyor gönderdigim kisinin haberi bile yokmu benim takip istegimi onayladigindan ??

    • Bende de aynı sorun var. İzinli uygulama yok. Şifremi de değiştirdim. Bilgisayarıma virüs girdi sanırım. virüs programı bir şeyler buldu ama hala otomatik takip etme olayı devam ediyor. bir de saçma sapan hesapları takip ediyor.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir