Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor (Çözüm) – 2020

Merhaba değerli Crovu Blog okurları, bugünkü yazımızda tabiki yine sizlerden gelen yoğun istek üzerine Instagram kendi kedine takip ediyor konulu makalemizi hazırladık. Bu makalemizde, Instagram hesabınızın otomatik olarak başkalarını takip etmesine neden olan sorunlara değineceğiz ve çözümden bahsedeceğiz. Kesin çözüm odaklı bu yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyunuz.

Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor

Instagram hesabınızın başka hesapları kendi kendine takip etmesi kesinlikle normal bir durum değildir. Ücretsiz takipçi kazanma gibi yasal olmayan ve hesaplarınıza zarar veren uygulamalara giriş yapmanız sonucunda ortaya çıkan bir durumdur. Bir önceki yazılarımızda da söylediğimiz gibi, bu tarz ücretsiz takipçi kazandırdığını beyan eden uygulamalar hesaplarınız için tehlikeli ve oldukça riskli. Bu nedenle bu tarz uygulamalara giriş yapmanız durumunda, API veya direkt olarak kullanıcı adınız ve şifreniz alınmasıyla bir havuza dahil olursunuz. Bu havuzu da sistemin sahibi kullanabilir ve bunun sonucunda da hesabınız başkalarını takip eder. Sizden Instagram şifrenizi talep eden hiçbir uygulamaya veya siteye kesinlikle giriş yapmayın!

Bu Durumdan Nasıl Kurtulurum?

Instagram hesabınızın başkalarını otomatik olarak takip etmesini önlemek için uygulayabileceğiniz 2 adım mevcut. Hesabınızı daha güvende tutabilmeniz için bu adımları aşağıda sizinle paylaşacağız.

Instagram API İzinlerini Kontrol Edin

Buradan Instagram’a giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra buradan izin verdiğiniz uygulamaları gözden geçirin. Eğer hiç izin verdiğiniz bir uygulama yoksa aşağıdaki adımı uygulayın. İzin verdiğiniz uygulamalar var ise izini kaldırın.

Crovu Blog

Instagram Hesap Şifrenizi Değiştirin

Instagram hesabınıza https://instagram.com/ üzerinden giriş yaptıktan sonra, buradan şifrenizi değiştirin. Şifrenizi değiştirdikten sonra, login olunan tüm cihazlardan çıkış yapılacaktır ve login olunan tüm sistemlerden de çıkış yapacaktır. Böylelikle hesabınız artık başkasını takip etmeyecektir.

Crovu Blog

Giriş Yapmanızı ve Şifrenizi Gerektiren Uygulamaları Kullanmayın!

Instagram takipçi arttırımı için pek çok ücretsiz uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan şifrenizi talep eden veya Instagram’a giriş yapmanızı gerektiren uygulamaları asla ama asla kullanmayın. Bu uygulamaları kullanmazsanız, Instagram hesabınızın kendi kendine başkalarını takip etmeyecektir. Şifrenizi ve giriş yapmanızı gerektirmeyen bir yoldan takipçi arttırımını düşünüyorsanız, Crovu güvencesi ile Instagram takipçi satın alma sayfamıza bilgi için göz atabilirsiniz. Sizlere uygun olursa, sayfadan satın alım gerçekleştirebilirsiniz.

Sonuç

Üst kısımda anlatılan adımları uyguladığınızda, Instagram hesabınız asla kendi kendine takip etmeyecektir. Instagram kendi kendine takip ediyor sorunu çözülmüş olacaktır. Aynı duruma tekrar düşmemek için lütfen uyarılarımıza da mutlaka dikkate alın. Instagram hesabınızın bir başka güvenlik problemi hakkında sorularınız olursa lütfen konuya yorum bırakın, cevaplayalım. Eğer yararlı bulduysanız da yorum bırakın ki konuyu okuyan kişiler de bilgilenmiş olsun.

Umarız yazımız faydalı olmuştur.

Sevgilerimizle,

128 Yorum

  1. Merhaba Crovu Yetkisi
    1.5 aydır instagramda mesaj geliyor ancak gelen mesaja tıkladığımda sanki kendi kendime gönderiliyor gibi mesaj içeriğine girdiğimde üyelerde tek ben varım bana hikaye atıyor gönderi paylaşıyor alaksız hesapların ama gönderen kim belli değil öesajda tek üyü ben mişim gibi gözüküyor mesaj geliyor ama kim attığı belli değil

  2. Giriş bilgisi Eskişehir olarak gözüküyor fakat ben Ankara ikamet etmekteyim bu haritadan mı kaynaklanıyor mu yoksa hesap çalındı mı?

  3. İyi günler İnstagram hesabım tek tek kişileri takip ediyor neden olabilir lütfen acil dönüş yapabilir misiniz

  4. DEDİKLERİNİZİ YAPTIM HATTAĞA KULLANICI ADI NI BİLE DEĞİSTİRDİM ŞU AN DURDU YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EĞER TEKRAR OLURSA YAZARIM İYİ GÜNLER .

  5. Selam;
    Sacma sapan yerlerden sayfalardan kisilerden gunde 10-20 arasi takipci istegi aliyorum…yaklasik bir aydir durum bu… Daha evvel yoktu…ne yapmam lazim..

    • kullandığınız herhangi bir üçüncü parti uygulama varsa onu kaldırın, verdiğiniz izinleri de kaldırmanız gerekmektedir.

  6. Merhaba, ben ücretsiz takip sitesinden şifre girilerek giriş yaptım ve hesabım kendi kendine takip etmeye başladı neyseki onu tarayıcıdan şifremi değiştirerek düzelttim ve instagram silip tekrar yükledim fakat hikayelerim gözükmüyor ve sayfa akışı 3 gündür yenilenmiyor tarih ve saat ayarım doğru olmasına rağmen. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

    • öncelikle takip sitesinin herhangi bir uygulaması varsa telefonunuzdan silin, verdiğiniz izinleri kaldırın. bu tür siteleri kullandığınız zaman bu tarz çözümü olmayan sorunlar ortaya çıkabiliyor.

  7. Benim sorum şu şekilde instagram hesabım gizli olmasına rağmen herhangi bir üçüncü kişinin erişim izni olmamasına rağmen hesabımda daha önceden paylaştığım bir kaç resmim google arama motorunda kendi arkadaşlarımın adı altında başka web sitelerinde gözüküyor siteye bakıyorum şifrelenmiş sertifikalı güvenli diyor nasıl kaldırabilirim konu ile ilgili yardım ederseniz sevinirim

  8. Gerçekten bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde ne kadar engelleyip, spamladığım fakat tekrar zorla takip ettirildiğim kullanıcılardan kurtuldum. Çok teşekkürler…. crovu.co

  9. Merhaba
    Ben kendi insgramımı kapatalım 1 yıl oldu fakat arama butonunda başkasının adın baktığımızda benim adıma çıkıyor ve … Takip ediyor diyor halbuki ben insgramımı kullanmıyorum ve eşimle ciddi problemler yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum

    • telefon ayarlarından izin verdiğiniz uygulamarın izinlerini kaldırın, korsan uygulamalardan uzak durmalısınız.

  10. Merhaba, Instagramda dolaşırken altta yabancı bişeyler yazdı ama ne yazdığını okuyamadım maalesef önemsemedim arama kısmına girdiğimde kendi kendine arama yaptığını gördüm arama geçmişini sildim ve yine kendi kendine arama yaptı şifremi değiştirdim yine aynısı oldu sebebi ne olabilir acaba?

  11. Merhaba ben takipçi hilesi falan da yapmadim ama birden binlerce kişi takip etmeye başladı Ve hepsi yabancı ne kadar çok takibi bırak desemde aynı sayıda kaliyo yardımcı olun lütfen.. şifreyi de degistirdim ama

    • telefonunuzun ayarlarından izin verdiğiniz uygulamaları kontrol edip izinleri kaldırın, sonrasında yeniden şifrenizi değiştirin.

  12. Ben dediklerinizi harfiyen yaptım takipçiler yükselmiyor ama düşmüyorsa takipten çıkardığında ise bu şeyi çok sık kullanıyorsun diyor kesin kötüye kılamıyorsun diyor ne yapabilirim bi yardımcı olsanız

  13. Dediğiniz şeyleri yaptım fakat benim izin vermiş olduğum bir şey yok olarak gözüküyor ama hala kendi kendine takip ediyor napabilirim ?

    • telefonunuzda ayarlar kısmından izin verdiğiniz uygulamalrı kontrol edip tüm izinleri kaldırın, sonrasında da şifrenizi değiştirin

  14. Dediklerinizin hepsini yaptım izinli uygulama yok yazıyor.şifre,email,kullanıcı adı değiştirdin.ama hala beğenilerimin arasına saçma saçma beğenmeler geliyor.yardım edin nolur

  15. Dediklerinizin hepsini yaptım.izinli uygulama yok yazıyor.şifremi mailimi kullanıcı adımı değiştirdim ama hala beğenilerimin arasına başka beğeniler geliyor sürekli nolur yardım edin

    • uygulamayı silip yeniden yükleyebilirsiniz, eğer şifrenizi değiştirdiyseniz bu tarz bir durum olmaması lazım

  16. Dediklerinizin hepsini yaptım izinli uygulama görülmüyor.şifremi,emailimi,kullanıcı adımı kırk kere değiştirdin ama beğenilerimin arasına hala beğenmediğim şeyler düşüyor kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin

    • beğenmediğiniz şeyleri beğenmiş mi oluyorsunuz yoksa anasayfanıza karışık postlar mı geliyor?

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir