Tiktok Videoları Galeriye Nasıl Kaydedilir?

Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir? Sorusu birçok Tiktok kullanıcısı tarafından fazlasıyla merak edilen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama üzerinden arkadaşlarla paylaşılabilen ve pek çok farklı düzenleme ile paylaşılan farklı video çeşitleri yer alıyor. Tiktok videolarını profilde hatıra olarak kalmasını istiyorsanız veya profilden kaldırıp yine de videoyu kaybetmemek istiyorsanız videoları kaydetmeniz gerekir. Bu videoları telefona ve dolayısıyla galeriye kaydetmek oldukça basit bir işlemdir. Bu, herkesin istediği videoya kendi galerisinde kolayca sahip olmasını mümkün kılar. Bu sayede kişilerin kendi videolarını başka platformlarda paylaşmaları mümkündür.

Tiktok’ta çekilen video ister Android ister IOS işletim sistemine sahip telefonlarda olsun fark etmeksizin galeriye kaydedilebilir. Peki Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir? Sorusuna cevap bulmak için doğru adrestesiniz. Kişilerin kendilerini özgürce ve rahat bir şekilde yansıtabilmelerine imkan tanıyan ve video paylaşımlarınızı da paylaşmanızı sağlayan bu uygulamada çok sayıda içerikler üretmenizde mümündür. Kimileri bu profilleri eğlenmek için kullanırken, kimileri de ortak bir alan oluşturup sevdikleriyle paylaşımda bulunmayı tercih ediyor. Ancak bunlara daha idealist bir şekilde yaklaşarak fenomen olmak isteyenler olduğu gibi, bu mecra aracılığıyla belli bir itibar kazanmak isteyenlerin sayısı da oldukça fazladır.

Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın ve paylaşımların yönü ne olursa olsun içerikler telefona kolayca indirilerek başka platformlarda da paylaşılabiliyor. Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir? Sorusuyla alakalı bütün bilgileri yazımızın devamında sizlere anlatmış olacağız.

Tiktok Videoları Telefona Nasıl İndirilir?

Tiktok video kaydetme adımları doğru bir şekilde incelenmelidir. Tiktok içeriği üreten herkes öncelikle platformdaki videoların indirilip indirilemeyeceğini merak eder. Tiktok’ta video indirmek tamamen ücretsiz ve kolay bir işlemdir. Bunun için aşağıda göstermiş olduğumuz adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • İndirmek istediğiniz videoyu açın.
  • Ardından paylaş düğmesine tıklayın.
  • Buradan “Videoyu Kaydet” seçeneği görünecektir.
  • Ardından “Videoyu Kaydet” i tıklayın. Bu sayede video doğrudan telefona indirilmiş oluyor.

Filigranlar, belirli videoların farklı bölümlerinde belirli aralıklarla görünebilir. Bu filigranlar doğru şekilde yerleştirilmiştir. Ek olarak, bu filigranlar Tiktok simgesini ve kullanıcı adını içerir. Yayıncı videonun indirilmesini istemiyorsa da bu seçenek görünmez. Bu, videonun asla indirilemeyeceği anlamına gelmez. Tiktok videosunu filigran olmadan indirmek de mümkündür. Bunun için bazı detayların bilinmesi gerekir.

Filigransız Video İndirme Nasıl Yapılır?

Tiktok hesaplarından video indirmek için bazı adımların izlenmesi gerekiyor. Tiktok hesaplarından filigransız video indirmek için siteden yardım alınmalıdır. Bunun için internet sitelerinden yardım alabilirsiniz. Bu nedenle video indirme işlemi de doğru bir şekilde sağlanmaktadır. Bunun için bazı önemli işlemlerinde sağlanması gerekir.

  • Tiktok’tan indirilecek videonun linki “Paylaş” butonuna tıklanarak alınır.
  • Ardından bağlantıyı kopyala seçeneğine tıklayın.
  • Ayrıca, açılan web sitesinin alanına bağlantıyı kopyalamak gerekiyor.
  • İndirme bölümüne tıkladığınızda karşınıza “Videonuz dönüştürülüyor” yazısı çıkacaktır. Bu nedenle işlem genellikle saniyeler içinde tamamlanır.
Crovu Blog

Farklı İçeriklerin Galeriye Kaydedilmesi

Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir? Deyince akla ilk gelen başkasının çektiği videoları kaydetmek oluyor. Tiktok’ta birbirinden etkileyici ve eğlenceli birçok farklı video var. Bu videolar kaydedilerek başka platformlarda paylaşılabilir veya sadece telefona kaydedilmesi istenebilir. Video kaydetme seçeneği, cihazın Android veya iOS olmasına bağlı olarak değişiklik gösterir.

Diğer kullanıcıların Tiktok videolarını Android cihazlarda kaydetme:

Öncelikle indirilecek videonun linki istenmektedir. Bu noktada uygulama açılır ve istenilen videoya link kopyalama işlemi gerçekleştirilir. Bunun için uygulamanın sağ tarafında yer alan ikonların altında yer alan paylaşım seçeneğine tıklamak gerekiyor. Ardından, açılan seçenekte “Bağlantıyı Kopyala” sekmesine tıklayın. Bundan sonra “Downloader for Tiktok” a gidin ve kopyalanan bağlantıyı yapıştırın ve arayın. “Videoyu indir” butonuna tıklayarak videoyu galeriye indirebilirsiniz.

Diğer kullanıcıların Tiktok videolarını iOS cihazlarına kaydetme:

Tiktok uygulamasını açın. Daha sonra istediğiniz videoyu bulun ve dikey seçeneklerden paylaş simgesine dokunun. E-posta seçeneği kısmına tıklayın. Görüntülere erişim izni tamam olarak adlandırılır. Bu işlemden sonra video galeriye indirilir. E-posta ekranı açıldığında sol üst kısımda yer alan taslak metinden önce vazgeçin ardından silin seçeneğine tıklayın.

Paylaşılan Videonun Galeriye Kaydedilmesi

Kişinin galeride paylaştığı videoları kaydetmek için uygulamanın sağ alt kısmında bulunan profil işaretine tıklayıp profili açması gerekmektedir. Profil açıldıktan sonra çekilen video veya videolar arasından istenilen video açılmalıdır. Videonun açılmasıyla birlikte burada dikey olarak yerleştirilmiş simgeleri göreceksiniz. Simgeler arasından “…” şeklindeki seçeneğe tıklayın. Bundan sonra bir pencere açılacaktır. Pencerenin sol alt kısmındaki indirme metni veya işareti yazar. Bu işlemden sonra video galeriye indirilir. Bu sayede Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir? Sorusu da cevaplanmış oldu.

Tiktok Video İndirme Tamamlandığında Bildirim Gider mi?

Herhangi bir Tiktok videosu indirme işleminde, video indirme işlemi tamamlandığında video sahibine bildirim gider mi sorusu da en çok merak edilen konulardan biridir. Birçok kişi beğenip indirmek istediği videonun indirildiğini video sahibinin bilmesini istemez. Video sahibi bu indirmeyi öğrendiğinde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle yakın çevreden kişiler söz konusu olduğunda daha ciddi bir sorun haline gelebilir.

Tiktok bir video indirdiğinde bildirim gider mi? “Hayır” sorusuna çok net bir cevap vermek mümkün. Tiktok’un video indirme ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşma özelliği yoktur. Bu nedenle, istenen videolar herhangi bir endişe duymadan kolayca indirebilirsiniz. Video sahipleri bu özelliğin farkında olmalı ve paylaşmalıdır. Tiktok’ta paylaşılan videolar herkese açıktır ve bu sayede birçok kişi tarafından erişilebilir ve hatta indirilebilir. Tiktok videoları galeriye nasıl kaydedilir sorusunun yanıtını arayan kullanıcılar, bu sorunun da cevabını bir hayli merak ediyor.

Tiktok Taslakları Telefona Kaydetme Nasıl Yapılır?

Tiktok taslaklarını telefona kaydetme özellikle video kaydetmek isteyip de paylaşmak istemeyen kişilerin tercih ettiği bir konuyu ifade etmektedir. Tiktok uygulaması, insanların kolayca paylaşabileceği ve eğlenebileceği pek çok farklı içeriği bünyesinde barındıran özel bir alandır. Bu noktada diğer uygulamalardan farklı olan bazı özellikler bulunmaktadır. Tiktok’un düet gibi seçeneklerin pek çok farklı sosyal medya platformunda bulunmaması ya da kısa video içeriklerinin diğer platformlarda bu kadar etkili olamamasından dolayı özel bir yere sahip olduğunu söylemek mümkündür.

Tiktok video gönderilerinde zaman zaman kişilerin paylaşımdan önce başka şeyler yapması gerekebiliyor ya da düzenleme işlemini daha sonra tamamlamaları istenebiliyor. Bu noktada uygulamada bir taslak özelliği bulunmaktadır. Bunlar, taslaklar bölümünde kaydedilebilir. Dilerseniz telefona da kaydedilebilir.

Tiktok taslaklarını telefona kaydetmek için ayrı bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Taslaklar, cihazlarda doğrudan Tiktok klasörüne kaydedilir. Bu konuda herhangi bir sorun olması durumunda ekran kaydı alınabilir. Taslak şeklinde video oluşturmak için öncelikle videoyu kaydetmek için gerekli olan “+” seçeneğine tıklayın. Kayıt tamamlandığında, “taslak” üzerine tıklayın. Bu şekilde taslaklar kaydedilir.

Tiktok izlenme satın al paketlerimizi inceleyebilir ve günün her saatinde online ve hızlı bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir