Twitter Toplu Tweet Silme

Her gün milyonlarca kullanıcının takip ettiği en popüler sosyal medya platformu olan Twitter, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Twitter kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konuların başında ise toplu tweet silme işlemi geliyor. Twitter toplu tweet silme işleminin nasıl yapıldığını merak eden binlerce kullanıcı, bu sorunun cevabını arıyor. Bilindiği üzere Twitter, toplu tweet silme işlemine izin vermiyor. Bu yüzden kullanıcıların büyük bir kısmı tweetlerini tek tek silmek mecburiyetinde kalıyor.

Twitter toplu tweet silme işlemi için her zaman çözüm yolu vardır. Farklı methotlar sayesinde siz de çok kısa bir işlemle Twitter’daki tüm tweetlerinizi kolayca silebilirsiniz. Kimi kullanıcılarda birkaç tweet olurken kimi kullanıcılarda binlerce tweet yer alıyor. Bu yüzden bu kadar çok tweetin tek tek kaldırılması pek mümkün değil. Binlerce tweeti silmek isteyen kullanıcılarda bu işin pratik bir yolunun olup olmadığını araştırıyor. Toplu tweet silme işlemini uygulamalar vasıtasıyla yapabileceğiniz gibi aynı zamanda Twitter üzerinden de kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Twitter Toplu Tweet Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Pek çok kişinin merakla beklediği konulardan olan toplu tweet silme işlemini iki farklı şekilde yapabilirsiniz. Bunlardan en çok tercih edileni ise Twitter üzerinden ve programsız bir şekilde yapılan yöntemdir. Çünkü bu yöntemde herhangi bir program indirmenize gerek yok. Doğrudan Twitter üzerinden hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıda vermiş olduğumuz adımları izleyerek kolay bir şekilde tweetlerinizi toplu bir şekilde silebilirsiniz.

  • https://www.twitter.com/search-advanced adresine giriş yapın.
  • Arama kısmına gelin ve kullanıcı adınızı seçin.
  • Burada silmek istediğiniz tweet aralığını girin.
  • “Ara” butonuna basın ve biraz bekleyin.
  • Açılan sayfada “En Son” kısmına gelin.
  • Belirlemiş olduğunuz tarih aralığındaki tüm tweetleriniz ekranda yer alacak.
  • İnternet tarayıcınızdan “Web Console” sekmesine giriş yapın. Her tarayıcıda farklı isimlerde yer alabilir.
  • Karşınıza çıkan ekranda “Tweet silme kodu” kısmında yer alan linke tıklayın. Daha sonra texti yapıştır kısmına tıklayın ve entera basın.
  • Web Console’a yazdığınız kod sayesinde belirtmiş olduğunuz aralıktaki tüm tweetler silinmiş olacak.

Bilgisayardan toplu tweet silme işlemi de bu şekilde tamamlanacaktır. Bu yöntem dışında dilerseniz 3. parti uygulamalar sayesinde de tüm tweetlerinizi tek tuşla kolay bir şekilde silebilirsiniz. Twitter toplu tweet silme işlemi için birçok farklı yoldan size en kolay gelen yöntemi seçerek silme işlemine başlayabilirsiniz.

Tweet Deleter ile Toplu Tweet Silme

Twitter toplu tweet silme işleminde en çok tercih edilen yöntemlerden biri de Tweet Deleter uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullanarak ekstra bir çaba sarf etmeden dilediğiniz tweetleri kolaylıkla silebilirsiniz. Tweet Deleter ile toplu tweet silebileceğiniz gibi aynı şekilde beğenilerinizi de kaldırabilirsiniz. Öte yandan otomatik silme işlemini de aktif ederek herhangi bir işlem yapmadan uygulama kendiliğinden belirlemiş olduğunuz kriterler doğrultusunda tweetlerinizi ya da beğenilerinizi silecektir.

Tweet Deleter uygulaması ücretsiz bir uygulama değildir. Ücretli bir uygulama olan Tweet Deleter, sizlere büyük kolaylıklar sunuyor. Hesabınızı profesyonel bir şekilde yönetmek için bu gibi uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Tweet Deleter fiyatları aşağıda verildiği gibidir.

Standart Paket: Ayda 500 adete kadar tweet silebilirsiniz. Aylık fiyatlandırması ise 7,99 dolardır. Eğer yıllık satın alırsanız aylık 3,99 dolara tekabül ediyor.

Gelişmiş Paket: Ayda 3200’e kadar tweet ve 1000 adete kadar beğeni silme işlemi yapabilirsiniz. Fiyatı ise aylık 9,99 dolardır. Yıllık satın alırsanız aylık 4,99 dolara tekabül ediyor.

Sınırsız Paket: Sınırsız beğeni ve tweet silme hakkınız var. Fiyatı aylık 11,99 dolardır. Yıllık satın almak isterseniz aylık 5,99 dolara tekabül ediyor.

Tweet Delete uygulamasını deneme sürümü olarak ücretsiz bir şekilde de kullanabilirsiniz. Ücretsiz sürümünde ayda 5 tweete kadar silme hakkınız bulunuyor.

Crovu Blog

Tweet Eraser ile Toplu Tweet Silme

Twitter toplu tweet silme işlemi için en çok kullanılan uygulamalardan bir diğeri de Eraser’dır. Ücretli bir uygulama olan Eraser ile tüm tweetleri silebilir ya da arşivleyebilirsiniz. Ayrıca 3200 adete kadar favorilerinizi de kolaylıkla silebilirsiniz. Tweet Eraser’ın sunduğu avantajlardan bir diğeri ise birden fazla Twitter hesabıyla giriş yapabilme imkanı tanır. Bu sayede tek bir lisansla birden çok Twitter hesabınıza yönelik işlem yapabilirsiniz.

Twitter Eraser lisansı için 3 farklı hesap tipinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Tweet Eraser uygulamasını ücretli alabileceğiniz gibi sınırlı bir şekilde ücretsiz olarak da sahip olabilirsiniz. Twitter Eraser fiyatları aşağıda verildiği gibidir.

Standart Paket: Maksimum 3 adet Twitter hesabı kullanabilirsiniz. 3200 adete kadar beğenilerinizi silebilirsiniz. Ayrıca silinen tweetleri arşivleyebilme özelliğini de kullanabilirsiniz. Aylık 6,99 dolar ile standart paketi satın alabilirsiniz.

Premium Paket: Bu pakette de aylık 3200 adete kadar beğenilerinizi kolayca silebilirsiniz. Sınırsız arama filtresine sahip olmakla birlikte sınırsız Twitter hesabınıza yönelik işlem yaptırabilirsiniz. Bu paketin aylık ücreti ise 9,99 dolar.

Telefondan Toplu Tweet Silme

Twitter toplu tweet silme işlemini telefon üzerinden gerçekleştirmek isteyen kullanıcılarda çeşitli arayışa giriyor. Twitter kullanıcıları genel olarak mobil cihazları ile giriş sağladıklarından dolayı bilgisayar üzerinden çok fazla bağlanmıyorlar. Bu yüzden mobil cihazlar üzerinden toplu tweet silme işlemi de merak edilen konular arasında yer alıyor. Her ne kadar her gün binlerce arama yapılsa da konuyla ilgili net bir bilgiye ulaşılmıyor.

Mobil cihazlardan Twitter toplu tweet silme işlemi de yapılabilir. Bilgisayardan toplu tweet silme adımını telefonunuz üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu işlemi telefonda yapmanız oldukça uzun sürecektir. Pratik olmayan bir yöntem olduğu için çok fazla tercih edilmiyor. Tweet Deleter, Eraser gibi uygulamalarda masaüstü cihazlarda çalıştığı için mobil cihazlarınızda bu uygulamaları kullanamazsınız. Bu yüzden en pratik ve en hızlı bir şekilde Twitter’da toplu tweet silmek istiyorsanız bilgisayarınıza geçerek hızlı bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Twitter Tüm Tweetleri Ücretsiz Silme

Twitter toplu tweet silme işlemini ücretsiz bir şekilde de gerçekleştirebilirsiniz. Eraser ve Deleter gibi uygulamalar ücretli olduğu için çok fazla tercih edilen bir yöntem değildir. Bu uygulamaların ücretsiz sürümleri de var. Fakat ücretsiz sürümler sınırlandırıldığı için hiç kullanışlı değil. Ücretsiz sürümlerde aylık 5-10 adet tweet silme hakkınız oluyor. Bu da pek işinize yaramaz. Bu yüzden ücretsiz bir şekilde Twitter’da toplu tweet silmek için uygulamanız gereken tek bir yöntem var.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere bilgisayarınız üzerinden tweetlerinizi ücretsiz bir şekilde silebilirsiniz. Vermiş olduğumuz adımları tek tek ve doğru bir şekilde uygulamanız takdirde tüm tweetlerinizden birkaç dakika içerisinde kurtulabilirsiniz. En çok tercih edilen yöntemde budur. Siz de hızlı ve pratik bir şekilde tweetlerinizi silmek istiyorsanız gönül rahatlığıyla bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Eraser ve Deleter gibi uygulamalar ücretli olmakla birlikte özellik bakımından oldukça etkilidir. Örneğin bu uygulamalar ile otomatik talimat verdiğiniz zaman tweetleriniz belirlemiş olduğunuz periyotlarda otomatik bir şekilde silinir. Twitter’da takipçi ve beğeni arttırma yöntemleri hakkında bilgi almak için sizler için hazırlamış olduğumuz içeriği inceleyebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir