Instagram Otomatik Takip Etme Programları

Instagram otomatik takip etme programları ile gün içerisinde herhangi bir işlem yapmadan bu programlar vasıtasıyla takip isteği gönderebilirsiniz. Özellikle işletme hesaplarının uyguladığı bu yöntem ile “takibe takip” anlayışıyla takipçiler elde ediliyor. Bu yönteminde kendi göre avantaj ve dezavantajları bulunuyor. Örneğin sizi takip eden kişiler, sizin hedef kitleniz içerisinde yer almıyor. Ayrıca bu takipçilerin bir süre sonra sizi takipten çıkarma olasılıklarının da olduğunu unutmamak gerek. Bu tür programlar daha çok kullanıcıya zaman kazandırma odaklı hizmet gösteriyor.

Günümüzde Instagram otomatik takip etme programları adı altında çok sayıda program hizmet veriyor. Bu programların neredeyse tamamı ücretlidir. Ücretsiz program adı altında sunulan hizmetlere itibar etmemenizi öneririz. Çünkü bu tür programlar genellikle kullanıcı bilgilerinizi ele geçirir ve hesabınızı elinizden olur. Bu yüzden çok dikkatli olmalı ve güvensiz uygulamalarda Instagram girişi kesinlikle yapılmamalı. Bu tür programlarda aynı zamanda kullanıcı giriş bilgilerinizin de saklanabileceğini unutmayın.

Instagram Otomatik Takip Etme Programlarının Avantajları Nelerdir?

Her uygulamada olduğu gibi Instagram otomatik takip etme programları da kullanıcıya hem avantaj hem de dezavantaj sunar. Bu tür programların tüm artı ve eksilerini yan yana koyup ona göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. Çünkü herkesin isteği farklılık gösterebilir. Bu yüzden bazı kişilerin ihtiyacını görmeyen bu programlar bazı kişilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. Her sektörde, her iş kolunda ya da herhangi bir ürün veya hizmette mutlaka dezavantajlar olduğu kadar avantajlarda vardır. Instagram otomatik takip programı avantajları ile ilgili detaylı bilgi için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Bu programlarında bilinen tüm avantajlarını sizler için derledik. Instagram otomatik takip etme programlarının sağlamış olduğu avantajlar aşağıda verildiği gibidir.

  • Tüm işlemler otomatik bir şekilde yapılır. Takip isteği gönderme, gelen takipçi isteklerini kabul etme, özel mesaj gönderme, beğenme, hikaye izleme gibi tüm işlemler bu programlar vasıtasıyla yapılabilir.
  • Instagram’da otomatik paylaşım yapılabilir. Zamanlayıcı ile belirttiğiniz tarih ve saatlerde gönderi, hikaye paylaşabilirsiniz.
  • Instagram’da etkileşimi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz.
  • Takipçilerinize otomatik özel mesaj gönderebilirsiniz.
  • Ana sayfanızdaki gönderileri otomatik beğeni yapabilirsiniz.
  • Takip ettiklerinizi takipten otomatik bir şekilde çıkartabilirsiniz.

Bu gibi özelliklerle birlikte kullanabileceğiniz çok sayıda farklı özelliklerde yer alıyor. Pek çok kişinin ihtiyaçlarına yönelik birçok işlemi bu uygulamalar sayesinde kolayca yapabilirsiniz. Bu tür programların tam verimli çalışabilmesi için bilgisayarınızın 7/24 açık kalması gerekmektedir. Program kapandığı andan itibaren tüm işlemlerde durur.

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Dezavantajları Nelerdir?

Instagram otomatik takip etme programları hakkında yukarıda tüm avantajlarından söz ettik. Peki bu programların hiç mi dezavantajı yok? Elbette var. Bu tür otomatik işlem yapan Instagram programlarının çok sayıda olumsuz yönü de bulunuyor. Pek çok insanın bu gibi programlardan uzak durmasının asıl sebepleri de bu dezavantajlarının olması. Çok kapsamlı olan bu programlar, bazı dezavantajları nedeniyle birçok kişiyi korkutuyor. Bu yüzden birçok insan bu programları kullanırken iki defa düşünüyor. Instagram otomatik işlem yapan bu programların bazı dezavantajları ise aşağıda verildiği gibidir.

  • Bu amaçla faaliyet gösteren birçok program hesabınızı ele geçirebilir. Çünkü bu programların çalışması için Instagram bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor. Kötü amaçlı yazılımcılar ise bu vasıtayla Instagram bilgilerinizi çalabilir.
  • Tüm işlemler otomatik bir şekilde yapıldığı için Instagram’da spam işlemler yapmış olursunuz. Bu da Instagram botlarının dikkatini çeker ve hesabınız kapatılabilir.
  • Bu tür programların etkili olabilmesi için 7/24 çalışması gerekmektedir. Bu da ciddi elektrik tüketimine neden olur.
  • Bu tür programları bilgisayarınızda çalıştırmadan VDS satın alarak da çalıştırabilirsiniz. Bu da her ay yüklü bir maliyete neden olur.
  • Bu programlar aynı zamanda ücretli olduğu için aylık ciddi rakamlar ödemek durumunda kalırsınız.

Hem programın aylık ücreti hem de aylık VDS ücreti de eklendiğinde ortaya ciddi rakamlar çıkıyor. Maliyet bakımından birçok kişiyi memnun etmeyen bu programların en büyük dezavantajlarından biri de budur Bunun yanı sıra art arda işlemler yapıldığı için bir süre sonra Instagram hesabınızın ceza alması da oldukça olasıdır. Bu gibi dezavantajlar yüzünden Instagram kitlesinin ciddi bir bölümü bu tür programlara ilgi duymuyor. Instagram takipçi satın al hizmetimizi alarak siz de kısa zamanda hayalini kurduğunuz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Crovu Blog

Instagram Otomatik Takip Etme Programları Nelerdir?

Instagram otomatik takip etme programları oldukça çeşitlidir. Piyasada bu amaçlar faaliyet gösteren çok sayıda uygulama vardır. Yerli ve yabancı olmak üzere farklı programlar aktif bir şekilde hizmetlerini sürdürürler. Fakat ülkemizdeki Instagram kitlesi tercihlerini genelde yerli programlardan yana kullanır. Çünkü olası aksi bir durumda doğrudan karşılarında bir muhattap bulabiliyorlar. Instagram’da tüm işlemlerinizi otomatik bir şekilde bu programlara yaptırarak ciddi zaman kaybının da önüne geçebilirsiniz. Bunun yanında iş yükünüzü de önemli ölçüde azaltacaktır.

Bu programları kullananların asıl amaçlarından biri de budur. İş yükünü önemli ölçüde azalttığı için birçok kullanıcı bu programları tercih ediyor. Haftada bir kontrol etmeniz bile yeterlidir. Çünkü zamanlı paylaşım yaptığınızda en fazla 1 haftalık paylaşım yapabiliyorsunuz. Bu yüzden her hafta gerekli kontrolleri sağlamanız yeterli olacaktır. Ayrıca programın çalışıp çalışmadığını da ara ara kontrol etmeniz yararınıza olacaktır.

Ülkemizde bu alanda hizmet veren çok sayıda uygulama yer alıyor. Günümüzde en çok tercih edilen program ise Instafly’dır. Instagram’da otomatik işlem yapmak isteyen kullanıcıların önemli bir kısmı bu programı tercih ediyor. Yukarıda bahsettiğimiz tüm avantajları bu program vasıtasıyla erişebilirsiniz. Ancak programı kullanırken dikkatli olmanızda yarar var. Art arda işlemler yapmaktan kaçının. Aksi takdirde Instagram tarafından hesabınız kısıtlanabilir ve daha sonrasında hesabınız kapatılabilir. Instagram otomatik program var mı sorusu ile ilgili yapılan yorumlara bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Instagram Otomatik Takip Programları Ücretli mi?

Instagram otomatik takip etme programları fiyatlandırma bakımından ikiye ayrılır. Bu işlemleri ücretsiz yapan programlar olmakla birlikte genel olarak bu tür programlar aylık ücrete tabidir. Bu yönde bir hizmet almak istiyorsanız ücretsiz programları kullanmaktan kaçınmanızı öneririz. Çünkü bu tür programlar genelde kullanıcı bilgilerinizi ele geçirmeye yönelik kullanılır ve kesinlikle güvenilir değildir. Bu yüzden Instagram otomatik takip etme programları arasında tercih yaparken çok titiz ve dikkatli davranmalısınız. Aksi halde çok ciddi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu gibi ücretsiz programlar Instagram hesabınızı ele geçirebileceği gibi aynı zamanda bilgisayarınıza da trojan sokabilir. Bu ise çok daha büyük sorunlara yol açar. Bilgisayarınız üzerinden yapmış olduğunuz tüm işlemler doğrudan karşı tarafa ulaşır. Bu yüzden bu tarz bir program ihtiyacınız varsa tercihinizi ücretli programlardan yana kullanmanız yararınıza olacaktır.

Ücretli tercih edeceğiniz programlar için aylık belli bir tutarda ödeme yapmak durumundasınız. Ödeme yapmadığınız takdirde hizmetiniz sonlandırılır. Program ücreti dışında bilgisayarınız 7/24 açık kalmayacaksa ekstra olarak aylık VDS kiralamanız gerekecek. Böylelikle aylık olarak hem program ücretini hem de VDS ücretini ödemeniz gerekecek. Bu tutarlar pek çok kullanıcı için yorucu gelse de günümüzde bu programları kullananların sayısı azımsanmayacak derecede fazladır.

Instagram URL kopyalama ile ilgili tüm detaylı bilgilere ulaşmak için yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir