Instagram Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçmek Mümkün mü?

Facebook, Instagram, Twitter gibi kullanıcı sayısı milyonları bulan sosyal medya siteleri ile çeşitli nedenlerle iletişime geçmek istenebiliyor fakat bu kadar yüksek kullanıcıya da müşteri hizmetleri departmanı üzerinden direkt çözüm sunmak kabul edersiniz ki zordur.

İnsanlar özellikle;

  • Instagram şifre değiştirme,
  • Instagram hesap doğrulatma,
  • Instagram hesabım çalındı nasıl geri alabilirim?,
  • Instagram irtibat telefonu,
  • Instagram canlı destek

vb. şeklinde Google arama kriterleriyle Instagram müşteri hizmetleri telefonuna ulaşmak isteseler de bu maalesef hüsranla sonuçlanıyor.

Instagram Müşteri Hizmetleri ile Nasıl İletişime Geçilir? - Crovu
Instagram Müşteri Hizmetleri ile Nasıl İletişime Geçilir? – Crovu

İlk kurulduğu zamanlarda Facebook bu hizmeti vermeyi denedi fakat kısa süre sonra kaldırmak zorunda kaldı. Instagram ise o topa hiç girmeden kullanıcılarına çeşitli formlar ve algoritmalar kullanarak yardımcı olmaya çalıştı. Aradığınız konuya ilişkin direkt form linklerini yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Instagram Müşteri Hizmetleri ile nasıl iletişim kurulabilir?

Bir telefon numarasının olmaması hiç iletişime geçilemeyeceği anlamına gelmiyor. Telefonla değilse bile çeşitli formlar ve Help sistemi üzerinden iletişim kurmak mümkün. Yalnız bilinmesi gereken bir konu da var ki bu iletişim çoğu zaman tek yönlü oluyor.

Eğer iletişime geçmek istediğiniz konu bir sosyal medyasının bir güvenlik açığı ise size bir şekilde dönüş yaparlar fakat şifre değiştirme gibi bir taleple giderseniz atacağınız mail dikkate alınmaz.

https://help.instagram.com adresini kullanarak profiliniz ve hesabınızla ilgili her türlü yardımı alabilirsiniz. Ayrıca, [email protected] mail adresine talebinizi göndererek destek alabilirsiniz.

Arama motorlarında konuyla alakalı birçok sonuç çıkıyor ve bunlardan bazıları 118’li bir numara vererek burayı arayın, ulaşırsınız diyor. Bunlar tamamen o hizmete para kazandırmayı amaçlar. 118’li numaralar üzerinden Instagram’a ulaşamaz sadece ödediğiniz ücretle kalırsınız. Bu konuda çok fazla kirli bilgi mevcut, Crovu Ekibi olarak sizlere en doğru bilgiyi en verimli şekilde vermeyi amaçlıyoruz.

Instagram Türkiye Ofisi var mı?, varsa nerede?

Evet, Instagram ve Facebook’un Türkiye’de bulunmasa da, Dublin Ofisi içerisinde bir Türkiye ofisi bulunmaktadır. Eğer ofis çalışanları ile iletişime geçilebilirse size yardımcı olunur. Fakat bu iletişim de müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarasıyla olmamakta, bir şekilde iletişime geçilse de her hizmet verilmemektedir.

İnsanlar en çok; Instagram hesap doğrulatmak için iletişim bilgisi arıyor fakat hesap doğrulatma talebi için telefon etmeye gerek yok. Çünkü Instagram çeşitli algoritmalar kullanarak hesabın doğrulanmaya uygun olup olmadığını kontrol ediyor. Kontrol talebi göndermek için hesap üzerinden çeşitli adımları izlemeniz yeterlidir.

Instagram hesap doğrulatma nasıl yapılır?

Hesap doğrulatmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kimi kötü niyetli kişiler de hesabınızı doğrulatabileceği, direkt Instagram ile görüşebileceğini belirtip sizlerden para talep edebilirler. Bu kişilere aldanmayın ve kendi doğrulama talebinizi kendiniz gönderin. Şimdi size bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatalım.

Instagram’a giriş yaptıktan sonra;

  • Profil sekmesine geçiniz
  • Sağ üst köşede bulunan Menüyü açın
  • En altta bulunan Ayarlar kısmına tıklayın
  • Ayarlar sayfasında Hesap’a tıklayın
  • Açılan menü de “Doğrulama İste” seçeneğini görebilirsiniz.

Doğrulama istemek için formu belirtildiği gibi doldurmalı ve fotoğrafınız da bulunan kimlik belgenizi ekleyerek göndermelisiniz. Bu aşamadan sonra doğrulama uygunluğu kontrol edilecek. Eğer profil doğrulama kriterlerine uygunsa mavi tik hesabınıza eklenecektir. Doğrulama için uygun değilse telefonla ulaşabilseniz dahi bu doğrulama yapılmaz.

Instagram’da kurumsal ve devlet büyüklerinin hesapları nasıl doğrulatılır?

Özellikle siyasilerin hesapları yeni açılmış olsa da doğrulama yapılmış olabilir. Bu talep ilgili makamın ıslak imzası ile güvenilir kişiler tarafından Instagram’a direkt iletilir. Bu nedenle hesaplar manuel olarak doğrulanır. Bu makama sahip olmayan kişiler bu yöntemi kullanamazlar, makam adı kullansalar dahi suç işlemiş olurlar bu durum yargıya intikal ederek istenmeyen sonuçlar doğurur. Daha fazla detay için şuraya göz atın.

Instagram Gerekli İletişim Formları

Instagram’a belli konular için çeşitli formlar üzerinden erişmek mümkündür. İşinize yarayabilecek birkaç formlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ek olarak, Crovu’nun Instagram takipçi paketlerine şuradan: https://crovu.com/instagram-takipci-satin-al/ göz atabilirsiniz.

Umarız bu yazımız sizler için açıklayıcı ve yararlı olmuştur.

Saygılarımızla,

123 Yorum

  1. instgram akış yenilenmedi hatası alıyordum uygulamıyı silip tekrar yükledim bu sefer hesabıma hiç bir türlü giriş yapamıyorum başka hesapla giriş gerçekleşiyor ama kendi hesabımla olmuyor

  2. İnatagram hesabımı dondurmuştum açmaya çalışıyorum açılmıyor hata veriyor şifremi değiştire bastım şifre değişmiyor error veriyor lütfen yardımcı olur musunuz ınstagramı açmama

  3. Ben insagram şifremi unutmuştum şifreyi değiştirdim fakat yeni insagram açılmış facebookle kendi insagram nasıl alabilirim lütfen rica ediyorum bana yardimci olabilirmisin profilimim var

  4. Merhaba Instagrama çok mesaj attım kitlenen hesabımın açılmasi için aylardır dönüş olmadı başka nasıl ulaşabilirim

  5. Merhaba,
    Ben hesabımı dondurdum bir süreliğine ama o sırada şifremi unuttum kod gönderiyorum ama hesap bulunamadı diyor lütfen yardımcı olur musunuz

  6. İyi günler benim hesabım durduk yere kilitlendi bir türlü açamıyorum mail adresime kod gönderdiklerini yazmalarına rağmen defalarca kez denesem de kod gelmedi. Spam kutuma baktım ama daha önce hep bildirim aldığım hesabıma kod gelmiyor ancak kod gönderdikleri yazılıyor Instagram yardıma yazdım ancak bir geri dönüş alamadım maalesef

  7. Merhaba

    Daha önce mesaj ile yapılan yazışmalarımı yanlışlıka sildim. Tekrar silinmiş mesajları nasıl görebilir yada geri yükleyebilirim.

  8. Merhabalar hesabıma girdiğimde opps an error occurret sorunu yaşıyorum. Sayfa yenilenmiştir hesabıma giriş yapsam da kullanamıyorum. Tüm çözümleri denedim ama aynı hatayı veriyor. Bu sorunun çözümü için ne yapmam gerekir acaba

  9. İki Faktörlü Doğrulama açık ancak kodlar elimde yok, sms’e kod istiyorum bir çok kez gelmiyor, gelenleri de girsem de tekrar yedek kod istiyor çözümü var mı?

  10. Merhaba benim instegram hesabıma giremiyorum bikab dakika sonra tekrardan deneyin diyor iki gündür açılmıyor kodlar geliyo şifreyi yeniliyorum fakat girilmiyo lütfen yardım edin tekrar aktif olurmu yada ne kadar beklemem gerekiyor

  11. küçükken adımla actigim bir hesap vardı 7 yil oldu o kadar ergence ve kötü ki bi türlü ulasamiyorum hesaba arattigimda da hic bir yere bagli hesap değildi ve şifresi de sıfırlanmış cok denemekten..
    kimle iletişime gecmeliyim bilmiyorum yardim edin ne olur

  12. Instagram daha sonra tekrar deneyiniz diyor nasıl çözüm süreci düzleri nasıl yardımcı ola bilirsin hiç şekilde germiyorum yardımcı olun

  13. Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin diyor hesabıma giriş yapamıyorum ne yapmam gerek onu da bilmiyorum

  14. Yaklaşık 20 gün önce Instagram hesabım bilinmeyen bir nedenle kapatıldı. Bunun bir hata olduğunu bildiğim için bazı talimatları izledim. Kimlik fotoğraflarımı paylaştım ve bazı soruları cevapladım .. Daha sonra elimin yüzümün ve pasaportumun oldugu bir fotograf daha paylastım ama hala herhangi bir geri bildirim almadım. Hesabımı tekrar geri almak icin ne yapmam ya da ne kadar süre beklemem gerekiyor acaba ?

  15. Merhaba instagram reals videodan para kazanma özelliği açtırmak için iletişime geçmem gerekiyormuş bu özelliği açtırmak için nerden iletişim kurabilirim

  16. Merhaba;
    İnstagram dün akşam kendi kendine şifreyi değiştirmiş. Telefon numarasına kod gönderemiyorum güvenlikten dolayı diye bi yazı çıkıyor. Mail de gönderemiyorum çünkü mail kısmına tıkladığım zaman gelen herhangi bir mail yok. Lütfen yardımcı olur musunuz? Her yolu denedim hiçbir şekilde olmuyor.

  17. Merhaba instagramıma giriş yapmıyorum giriş yapa bastığımda beyaz bir ekran geliyor ve giriş ekranına geri dönüyor neden olabilir ya da nasıl düzelir?.

  18. 2 Mayıs 2021 günü hesabımdan çıkış yapıldı.Tekrar girmek istediğimde ise giriş yapamadım.Kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum tam girecekken karşıma beyaz bir ekran çıkıyor ve beni tekrar ilk ekrana atıyor.Lütfen yardımcı olun.

  19. Instagram hesabımı geçici olarak dondurdum fakat şu an hesabıma erişemiyorum. Güvenlik sebebiyle koruma altına alındığı ve instagram tarafından şifremin değiştirildiği bildirimi alıyorum. Ne telefonuma ne de mailime gelen şifre yenileme linki çalışmıyor. Bir mail aldım ve gönderilen kodu el yazısı ve fotoğrafımla birlikte göndermem istendi ama 1 haftadır herhangi bir dönüş olmadı. Acaba hesabımı kurtarabilecek miyim 😔

  20. Merhaba,
    Şirketimiz adına açtığımız instagram hesabına ait şifreyi unuttuk. Mail ve telefon bilgilerimiz kayıp instagramı nasıl aktif hale getirebilirim??

  21. Merhabalar hesabım dün kapatıldı açılmasını istiyorum hiç birsey yapmadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen

  22. Mrb efendim hasabim 15 gündür geçici olarak kapatıldı sebepsiz yerde istegram itraz form hakımı kullandım 10 kez hiç bir yatın almadım lütfen yardımcı olursanız seviniriz

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir